Με κοιλιακούς που "κόβουν την ανάσα" - Η Φαίη Ξυλά αναστατώνει τον πληθυσμό με την εμφάνισή της στα 47 της

Σοκ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με κοιλιακούς που

Η Φαίη Ξυλά, η οποία πρόσφατα μίλησε για τον χωρισμό της, φαίνεται πως με τα χρόνια ομορφαίνει όλο και περισσότερο, αφού το δέρμα της είναι αψεγάδιαστο και το κορμί της είναι "λαμπάδα". Αυτό αποδεικνύεται ξεκάθαρα μέσα από τις τελευταίες φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λίγες ημέρες πριν.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός πόζαρε σε κάποιες από τις παραλίες της Κέρκυρας, στην οποία βρίσκεται αυτό το διάστημα, φορώντας τα ασπρόμαυρα μπικίνι της, δείχνοντας τους κοιλιακούς της που διαγράφονται πεντακάθα, αλλά και τα γυμνασμένα χέρια και πόδια της, με τους μυς της να ξεπροβάλλουν σε κάθε "κλικ". Μάλιστα, είναι εντελώς άβαφη και αχτένιστη, με τα μαλλιά της να είναι κατά κύριο λόγο βρεγμένα από την θάλασσα.

Το εντυπωσιακό κορμί της Φαίης Ξυλά

Φαίη Ξυλά - μπικίνι

Φαίη Ξυλά

Έμεινε "κόκκαλο" όταν την ρώτησαν για τον...

Το βράδυ της Δευτέρας 9/5 έκανε θεατρική πρεμιέρα η Φαίη Ξυλά, η οποία πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Backpack”, μαζί με τον Χρήστο Σπανό. Εκεί την πέτυχε η κάμερα του «Happy Day» και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην την ρωτήσει για κάτι για τα σχόλια του πρώην συναδέλφου της, Βασίλη Μίχα.

Μεταξύ άλλων ο Βασίλης Μίχας δήλωσε πως αν και υπήρχε χημεία μεταξύ τους, ήταν μόνο επαγγελματική και αυτό φάνηκε και στην τηλεόραση, για αυτό και αγαπήθηκαν από το κοινό. (Δείτε εδώ ολόκληρες τις δηλώσεις του ηθοποιού).

Η Φαίη Ξυλά που φάνηκε να μην περιμένει την ερώτηση αυτή, αρνήθηκε να σχολιάσει το οτιδήποτε λέγοντας πως ούτε επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει κάτι.

«Δε σχολιάζω κανέναν. Δε με αφορά κανένα δημοσίευμα. Δεν επιβεβαιώνω ούτε διαψεύδω. Δε με αφορά καθόλου τι γράφεται» είπε η Φαίη Ξυλά.