Η κόρη της έχει μεγαλώσει πολύ - Η τρυφερή ανάρτηση της Νικολέττας Ράλλη με τη μικρή Σόφη

Τρώει μόνη της πλέον

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η κόρη της έχει μεγαλώσει πολύ - Η τρυφερή ανάρτηση της Νικολέττας Ράλλη με τη μικρή Σόφη

Η Νικολέττα Ράλλη, το προηγούμενο διάστημα είχε πάρει σβάρνα τα νησιά μαζί με την κόρη της, Σόφη, ωστόσο αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να αλλάξουν τοπίο και περιβάλλον και μεταφέρθηκαν στο Καρπενήσι. Εκεί απολαμβάνουν τους ήρεμους ρυθμούς ζωής και δοκιμάζουν τα παραδοσιακά φαγητά και γλυκά του τόπου. Η μικρούλα, μάλιστα, φαίνεται πως έχει μεγαλώσει τόσο πολύ πια που μπορεί να τρώει και μόνη της.

Τη χαρά της γι' αυτό το γεγονός θέλησε να μοιραστεί η παρουσιάστρια με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας την ίδια να τρώει με το πιρούνι της ένα εκμέκ καταΐφι και να το ευχαριστιέται. Άλλωστε κάθε καινούριο πράγμα που κάνει η αδυναμία της προσπαθεί να το απαθανατίζει για να μένει για πάντα ζωντανή η ανάμνηση.

Η τρυφερή ανάρτηση της Νικολέττας Ράλλη με την κόρη της

Νικολέττα Ράλλη

«Τη ζωή που προβάλλουν κάποιοι...»

Η Νικολέτα Ράλλη ανάμεσα στις πολλές ασχολίες, που έχει πάντα μοιράζει τον χρόνο της, αφιερώνοντας ένας μέρος του σε όσους την αγαπούν και την στηρίζουν μέσα από τα social media, κάνοντας συχνά συζητήσεις στο instagram με τα γνωστά Q&A.

Έτσι λοιπόν, μετά τα όσα είπε η παρουσιάστρια για τις διάσημες μαμάδες και τις νταντάδες, αυτή τη φορά απάντησε σε μια ακόλουθο της σχετικά με την υπερπροβολή της καλής ζωής, που γίνεται μέσα από τα social media. Η ίδια μάλιστα δε δίστασε να τονίσει πως η ουσία βρίσκεται στα αληθινά και πως πολλές φορές τα όσα προβάλλονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

«Και αυτό να κάνεις!!! Αλλά γενικότερα μη συγκρίνετε τη ζωή που προβάλλουν κάποιοι στα social με την πραγματική ζωή. Ακόμη και η δική τους ζωή μπορεί να είναι διαφορετική από αυτήν που προβάλλουν».

Νικολέτα  Ράλλη - ξέσπασμα