«Ο γιατρός είπε ότι το μωρό είναι...» - Εξελίξεις με την εγκυμοσύνη της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Φωτογραφίες από τον υπέρηχο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ο γιατρός είπε ότι το μωρό είναι...» - Εξελίξεις με την εγκυμοσύνη της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, μπορεί να μην έχει πάρει γραμμάριο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, παρόλα αυτά, πρόκειται να φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο και πολύ όμορφο παιδί στον κόσμο. Αυτά ήταν, μάλιστα, και τα λόγια του γιατρού της κατά την επίσκεψή της για τον κλασικό έλεγχο.

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο έκανε υπερηχογράφημα για να δει αν είναι όλα καλά με το μωρό της και πως προχωράει η εγκυμοσύνη της και ο γυναικολόγος της ανέφερε πως θα βγει ένα πολύ ωραίο μπεμπάκι, με την ίδια να απορεί πως μπορεί να το καταλάβει, μέσα από αυτή την οθόνη.

Τα λόγια του γυναικολόγου της Τζούλιας Αλεξανδράτου για το μωρό της

«Ενημέρωση εγκυμοσύνης. Ερείπιο. Ο γιατρός είπε ότι το μωρό είναι πολύ όμορφο. Πού την είδε τώρα την ομορφιά εκεί μέσα...», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Τζούλια Αλεξανδράτου

Τζούλια Αλεξανδράτου - εγκυμοσύνη

«Η κατάσταση είναι τραγική…»

Την πιο ευτυχισμένη και ιδιαίτερη περίοδο μέχρι τώρα στη ζωή της φαίνεται να διανύει η Τζούλια Αλεξανδράτου, καθώς όπως έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό εγκυμονεί το πρώτο της παιδάκι. Η ίδια δείχνει να διασκεδάζει αυτή τη νέα φάση και συχνά πλέον μοιράζεται φωτογραφίες με τους followers της είτε από τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, είτε από τους υπερήχους. Βέβαια στην ανάρτηση που έκανε πριν από λίγη ώρα αποκαλύπτει ότι η εγκυμοσύνη δεν είναι μόνο χαρούμενες στιγμές, αφού υπάρχουν και κάποια ορμονικά θέματα που την ταλαιπωρούν.

Πολλοί ήταν εκείνοι που στο άκουσμα της είδησης της εγκυμοσύνης έσπευσαν να την συγχαρούν, ωστόσο υπήρξαν δυστυχώς και οι κακοπροαίρετοι, που αντέδρασαν ειρωνικά με την ίδια να δίνει την απάντησή της σε όσους επιχείρησαν να χαλάσουν αυτές τις όμορφες στιγμές που ζει με τέτοιου είδους μηνύματα. Μάλιστα αποκάλυψε ότι στην πλειοψηφία τους τα λαμβάνει από γυναίκες.

Αποκάλυψε λοιπόν από τα stories της ότι της έπεσε η πίεση και λιποθύμησε. Είναι συχνό φαινόμενο κατά την περίοδο αυτή, καθώς το σώμα αλλάζει, οι ορμόνες επηρεάζονται και οι εγκυμονούσες ζουν συχνά ναυτίες, εμετούς αλλά και πιο σπάνια λιποθυμίες, όπως αυτή της Τζούλιας.

Είπε επίσης ότι παρά το γεγονός ότι όλοι της λένε πως κατά την εγκυμοσύνη θα θέλει να φάει πολύ, εκείνη το έχει ρίξει στα ζαχαρωτά και στα κρακεράκια.

Να ευχηθούμε να είναι όλα καλά και να μην ταλαιπωρηθεί για το υπόλοιπο της κύησης.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου αποκαλύπτει ότι λιποθύμησε

Η Τζούλια Αλεξανδράτου αποκαλύπτει τα σνακ που τρώει για τη ζαλάδα της εγκυμοσύνης