Κυλιόταν στην άμμο με το μαύρο της ολόσωμο - Πάλευε με τα κύματα της θάλασσας η Καραβάτου

Στους αφρούς

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κυλιόταν στην άμμο με το μαύρο της ολόσωμο - Πάλευε με τα κύματα της θάλασσας η Καραβάτου

Η Κατερίνα Καραβάτου απολαμβάνει πολύ ξέγνοιαστες στιγμές, στο μέρος που κάνει διακοπές με την παιδιά της κάνοντας διαρκώς νέες καλοκαιρινές αναρτήσεις στο instagram, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το μέρος, που βρίσκονται.

Σε κάθε περίπτωση, τη βλέπουμε να είναι χαλαρή και ανέμελη, προβάλλοντας το πιο ανέμελο στοιχείο του χαρακτήρα της, καθώς από ότι φαίνεται η καθημερινή τριβή και ενασχόληση με τον Αρίωνα και την Αέλια έχει κάνει και την παρουσιάστρια παιδί.

Η τελευταία της ανάρτηση αποδεικνύει αυτό, μιας και βρέθηκε σε θάλασσα με πολύ κύμα και μέσα από φωτογραφίες την είδαμε να κυλιέται στην άμμο και να το απολαμβάνει.

H Κατερίνα Καραβάτου με το ολόσωμό της σα κύματα της θάλασσας

Καραβάτου - Θάλασσα
Καραβάτου - Κύμματα

Οι πόζες της Καραβάτου από τη ματιά του γιου της Αρίωνα

Η Κατερίνα Καραβάτου - η οποία πρόσφατα γιόρτασε τα έκτα γενέθλια του γιου της(δείτε εδώ την εντυπωσιακή τούρτα)- είναι μία αρκετά δυναμική γυναίκα και εργαζόμενη μητέρα, η οποία, όπως πάντα φροντίζει να δίνει πάντα προτεραιότητα και να περνάει ποιοτικό χρόνο με τα δυο της παιδιά, την Αέλια και τον Αριώνα, τα οποία απέκτησε από τον γάμο της με τον Κρατερό Κατσούλη.

Μιας και πλέον έχει ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν και τέλειωσε η εκπομπή της, έχει περισσότερο χρόνο για να ξεκουραστεί και να απολαύσει τις διακοπές της με τα παιδάκια της. Έτσι, το πρωί της Τρίτης 19/7 ανέβασε στο Instagram account της ένα post με φωτογραφίες, τις οποίες όμως τράβηξε ο γιος της.

Ο Αρίωνας κάνει τα πρώτα του βήματα στη φωτογραφία και φωτογραφίζει τη μαμά του σε άκυρες στιγμές, έχοντας όμως μια καλλιτεχνική ματιά. «Ο Αρίωνας πειραματίζεται φωτογραφικά (χωρίς να μας προειδοποιεί…).

Εγώ προσπαθώ να κάνω κοτσάκι στο μαλλί, ο Κορδόνης δεν προσπαθεί να κάνει τίποτα πέρα από την καθημερινή του -και πολλές φορές ολοήμερη- σιέστα. Αυτά από εμάς! Καλημέρα!», γράφει στην ανάρτησή της η Κατερίνα Καραβάτου.