Αποθέωση για τον Μίλτο Τεντόγλου στην απονομή του χρυσού μεταλλίου - Ασταμάτητοι πανηγυρισμοί και συγκίνηση

Δείτε το βίντεο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποθέωση για τον Μίλτο Τεντόγλου στην απονομή του χρυσού μεταλλίου - Ασταμάτητοι πανηγυρισμοί και συγκίνηση

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατάφερε να κάνει περήφανη για μία ακόμη φορά ολόκληρη την Ελλάδα κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου. Με το άλμα των 8,52 μέτρων έκανε ρεκόρ και κατάφερε να μπει στην τετράδα των αθλητών που έχουν καταφέρει να αποκτήσουν τον τίτλο αυτό για συνεχόμενη χρονιά.

Το βράδυ της Τετάρτης 17/8 πραγματοποιήθηκε η απονομή των βραβείων, με τον ίδιο να ανεβαίνει στο βάθρο ακούγοντας τον Εθνικό Ύμνο και τον κόσμο να πανηγυρίζει από κάτω για το κατόρθωμά του.

Αποθέωση για το χρυσό μετάλλιο του Μίλτου Τεντόγλου

Αποκάλυψε τα γούρια του πριν από κάθε αγώνα

Πριν από λίγους μήνες ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Βελιγράδι κάνοντας ένα απίστευτο άλμα στα 8,55 μέτρα.

Ο ίδιος έκανε περήφανους τόσο την οικογένειά του όσο και όλη την Ελλάδα. Μάλιστα, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης μετά από τον αγώνα αποκάλυψε ποια είναι τα γούρια του πριν από κάθε αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος αποκάλυψε πως πριν από κάθε αγώνα κάθεται μόνος του στο δωμάτιο προκειμένου να σκεφτεί και παρακολουθεί βίντεο με τα άρτια άλματα του Ιβάν Πετρόζο.