Έχει μείνει μισός ο "Μπαλαφούτης" από την «Πολυκατοικία» - Αγνώριστος ο μικρός 11 χρόνια μετά

Θα πάθετε πλάκα με την αλλαγή στην εμφάνισή του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έχει μείνει μισός ο

Η «Πολυκατοικία» ήταν μια από τις σειρές που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους τηλεθεατές του MEGA τις σεζόν 2008-2011 καθώς τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωνε ήταν άκρως ικανοποιητικά. Μάλιστα, αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίοι μας "κέντρισαν" το ενδιαφέρον με αποτέλεσμα να ψάξουμε πού βρίσκονται σήμερα.

Ο λόγος για τον "Πέτρο Μπαλαφούτη" ο οποίος ήταν γιος του διαχειριστή της πολυκατοικίας, Θανάση Μπαλαφούτη, τον οποίο ενσάρκωσε με μεγάλη επιτυχία ο Παύλος Χαϊκάλης. Ο Γιώργος Λιάτης είναι ο ηθοποιός που υποδήθηκε τον μικρό έφηβο τότε. Πλέον είναι 27 ετών και δεν θυμίζει τίποτα το πώς ήταν τότε.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω ο ίδιος κατάφερε να χάσει 50 ολόκληρα κιλά ενώ από την άλλη σπούδασε και στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών ενώ πλέον άφησε την υποκριτική για τον αθλητισμό. Δεν φαντάζεστε πως είναι και τι κάνει σήμερα ο «Τζίμης» από την «Πολυκατοικία».

Έτσι είναι σήμερα ο μικρός "Μπαλαφούτης" από την «Πολυκατοικία»

Γιώργος Λιάτης - Έτσι είναι σήμερα
Έτσι είναι σήμερα ο Μπαλαφούτης από την Πολυκατοικία
Πολυκατοικία - Έτσι είναι σήμερα ο Μπλαλαφούτης

14 χρόνια μετά: Μελαχρινή και γυναικάρα σήμερα η Ζωή από το Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο

Ένας από τους ρόλους που μας έχει μείνει από το Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο είναι αυτός της Ζωής Μαδρά, της ανατρεπτικής καθηγήτριας με προοδευτικές απόψεις, οι οποίες ήταν «κόκκινο πανί» για το καθεστώς Μεταξά, όπως και για το διευθυντή του ιδρύματος, Μίμη, που υποδυόταν ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος είχε συντηρητικές απόψεις, αλλά ήταν τρελά ερωτευμένος μαζί της.

Η ηθοποιός που την υποδύθηκε παραμένει σήμερα εξαιρετικά όμορφη, έχοντας εξαφανιστεί τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση, ακολουθώντας ωστόσο μια αξιοζήλευτη καριέρα, ενώ αγνώριστη αλλά και εξαφανισμένη παραμένει και η Γαλλίδα "Ζουζού Ντε Λα Μερ" από τη σειρά Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη.

Η Κλειώ-Δανάη Οθωναίου έχει να εμφανιστεί στην τηλεόραση από το 2016, όταν έπαιζε στη σειρά «Χωρίς εσένα», ενώ έχει βρεθεί και στην ταινία «Πέμπτη και 12» με τον Θανάση Τσαλταμπάση,

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου σπούδαζαν οι γονείς της και είναι η μεγαλύτερη αδερφή από τις τρεις συνολικά κόρες τους. Σε ηλικία μόλις δύο ετών, μετακινήθηκαν οικογενειακά στην Ξάνθη, τόπο καταγωγής της μητέρας της. Εκεί ξεκινά ενόργανη γυμναστική και τα πρώτα μαθήματα πιάνου στο Εθνικό Ωδείο Ξάνθης, σε ηλικία 5,5 χρονών. Λίγα χρόνια αργότερα, μετακομίζουν και εγκαθίστανται στην Αθήνα (Χολαργό), τόπο καταγωγής του πατέρα της.

Παράλληλα με το σχολείο της, συνεχίζει το πιάνο στο Ωδείο Αθηνών και στο Αττικό Ωδείο, με καθηγητές τη Μαρίνα Λαμπρινούδη, τους Πάρρυ Δερέμπεη-Παπασταύρου και τον Διονύση Μαλλούχο. Το 1998, παίρνει το πτυχίο στο πιάνο και το 2000, δίπλωμα Σολίστ, αριστεύσασα, με καθηγητή τον Δημήτρη Τουφεξή.

Μελαχρινή και γυναικάρα σήμερα η Ζωή από το Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο

Εμφανίζεται στο κοινό για πρώτη φορά, σε ηλικία 7 ετών στην αίθουσα "Παρνασσός" των Αθηνών, με έργα του Κλωντ Ντεμπυσσύ. Από το 1996 και για σειρά ετών, παραδίδει μαθήματα πιάνου, εμφανίζεται σε ρεσιτάλ πιάνου και φωνητικής, συναυλίες μουσικής δωματίου σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και σε πολλές αθηναϊκές αίθουσες.Παράλληλα με τη μουσική της πορεία φοιτά για ένα χρόνο στην Ανώτερη Δραματική Σχολή «Αρχή» της Νέλλης Καρρά.

Την επόμενη χρονιά, περνά από εξετάσεις οντισιόν και εισάγεται στην Ανώτερη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Την ίδια περίοδο σπουδάζει λυρικό τραγούδι με τη σοπράνο Ειρήνη Καραγιάννη. Κάνει σεμινάρια στη Θερινή Ακαδημία του Εθνικού Θεάτρου με θέμα «Το σώμα του ηθοποιού και οι πολιτιστικές ταυτότητες» και στην 6η Θερινή Ακαδημία του Εθνικού Θεάτρου με θέμα «τον έρωτα στην τέχνη».

Το 2005, αποφοιτά από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.