Θα την κάνει θεία - Αυτή είναι η κούκλα αδερφή της εγκυμονούσας, Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Δείτε πόσο μοιάζουν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα την κάνει θεία - Αυτή είναι η κούκλα αδερφή της εγκυμονούσας, Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι έτοιμη να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Η παρουσιάστρια βρίσκεται στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και όπως είδαμε μέσα από φωτογραφίες η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει πάρα πολύ.

Στο πλευρό της βρίσκεται και η οικογένεια της. Μάλιστα, η Κωνσταντίνα με τον σύντροφό της βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στη Ρόδο από όπου και κατάγεται η ίδια και μένουν οι γονείς της.

Ένας από τους ανθρώπους που ανυπομονεί να έρθει στον κόσμο το παιδάκι της, είναι η αδερφή της με την οποία έχουν πολύ καλές σχέσεις και συχνά ο φωτογραφικός φακός τις έχει απαθανατίσει μαζί σε διάφορες εξόδους τους.

Η αδερφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, ονομάζεται Κατερίνα είναι επίσης πανέμορφη και μοιάζει απίστευτα με την παρουσιάστρια.

Αυτή είναι η αδερφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αδερφή

Η διαφορά ηλικίας της Σπυροπούλου με τον Σταθοκωστόπουλο

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους διανύει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος καθώς σε λίγο καιρό θα υποδεχθούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι και καρπό του έρωτά τους.

Το ζευγάρι δεν έχει μιλήσει ακόμα για την εγκυμοσύνη, ωστόσο ο φωτογραφικός φακός του You τους τσάκωσε, με την κοιλίτσα της παρουσιάστριας να φαίνεται ξεκάθαρα (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες). Τόσο ο επιχειρηματίας όσο και η Κωνσταντίνα κρατούν πολύ χαμηλό προφίλ και λίγες φορές μοιράζονται κοινά τους στιγμιότυπα, ζώντας έτσι τον έρωτά τους αθόρυβα.

Κάνοντας, μάλιστα, μια γρήγορη αναζήτηση, ψάξαμε και βρήκαμε ποια είναι η διαφορά της ηλικίας τους και πράγματι δεν είναι καθόλου μεγάλη, μιας και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου το 1987, ενώ ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος στις 26 Μαρτίου 1986.

Άρα ο επιχειρηματίας περνάει μόλις έναν χρόνο την παρουσιάστρια, κάτι βέβαια που σίγουρα δεν μετράει στις σχέσεις!

 Η διαφορά ηλικίας της εγκυμονούσαν Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοωκωστόπουλο