Πρεμιέρα για τον Νίκο Ευαγγελάτο στο MEGA - Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στο κανάλι

Δείτε το trailer

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρεμιέρα για τον Νίκο Ευαγγελάτο στο MEGA - Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στο κανάλι

Το MEGA έχει μεριμνήσει για την ψυχαγωγία του κοινού, καθώς πολλές καινούριες σειρές θα ενταχθούν στο κανάλι αυτή τη σεζόν, όπως είναι "Το Μαύρο ρόδο", του οποίου το τρέιλερ είναι ήδη στον αέρα. Όμως, αυτό που προέχει είναι η σωστή ενημέρωση και γι' αυτό θα φροντίσει ο Νίκος Ευαγγελάτος με την επιστροφή του Live News.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ανακοίνωσε την πρεμιέρα της εκπομπής, η οποία θα είναι στις 24/8 και θα ξεκινάει από τις 16:00 το απόγευμα.

Η ανακοίνωση του MEGA για την πρεμιέρα του Live News και το τρέιλερ

Το LIVE NEWS που έχει καταγράψει στο MEGA, σταθερά για δύο τηλεοπτικές σεζόν, θριαμβευτική πορεία στον πίνακα τηλεθέασης μπαίνει φέτος στο στίβο της ενημέρωσης, πλήρως ανανεωμένο.

H δυναμική του ρεπορτάζ, η παράθεση όλων των απόψεων αλλά και η διεισδυτική ματιά στα γεγονότα που συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον κόσμο είναι ο ισχυρός άξονας της ενημερωτικής εκπομπής του MEGA.

Η επικαιρότητα της ημέρας, τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στις εξελίξεις, οι αποκαλυπτικές έρευνες αλλά και η σφαιρική άποψη που πρέπει να έχουμε για τα μεγάλα θέματα θα είναι και φέτος στην ατζέντα του LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, οι σημαντικές ειδήσεις θα αναλύονται και θα παρουσιάζονται στην οθόνη, προσφέροντας στους τηλεθεατές την πληρέστερη και σε βάθος ενημέρωση.

Άλλη μία ενημερωτική εκπομπή που κάνει πρεμιέρα στο κανάλι

Ο τηλεοπτικός σταθμός του MEGA έχει ήδη ξεκινήσει να προβάλλει τα τρέιλερ των εκπομπών που θα συντροφεύουν το κοινό από την επόμενη σεζόν και προχωρά σε ανακοινώσεις για τις ακριβείς ημερομηνίες που θα κάνουν πρεμιέρα κάποιες από αυτές. Ανάμεσά τους βρίσκεται και η Κοινωνία ώρα MEGA, που στόχο έχει να ενημερώσει, αλλά και να αυξήσει τα νούμερα του καναλιού.

Η «Κοινωνία ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, επιστρέφει με αέρα ανανέωσης στο ραντεβού με τους τηλεθεατές, τη Δευτέρα 22 Αυγούστου στις 05:00 το πρωί.

Η καθημερινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA που έκλεισε θριαμβευτικά την τηλεοπτική σεζόν κατακτώντας την κορυφή της τηλεθέασης, θα συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, την αμεσότητα, την άποψη και το χιούμορ να δίνει την πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα της επικαιρότητας της ημέρας.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη επιστρέφουν στη βάση τους και μαζί με τη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής είναι έτοιμοι να μας μεταφέρουν όλα τα νέα, τις εξελίξεις, τις ενδιαφέρουσες προτάσεις και τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο σε μια χρονιά που αναμένεται να σημαδευτεί από σημαντικές εξελίξεις.

Κοινωνία ώρα Mega

Κρατώντας σταθερά τη σχέση εμπιστοσύνης με τους τηλεθεατές η εκπομπή θα διατηρήσει το δίαυλο επικοινωνίας μαζί τους.

Με καλεσμένους από όλους τους χώρους, της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής, πρόσωπα που ξεχώρισαν και απόψεις που αξίζει να ακουστούν, η «Κοινωνία ώρα MEGA» θα ενισχύσει την παρέμβασή της σε θέματα που ενδιαφέρουν και αφορούν όλους μας. Δίνοντας με συνέπεια τον παλμό της επικαιρότητας από νωρίς το πρωί, η εκπομπή θα αναδεικνύει, επιπλέον, όλα όσα γίνονται αντικείμενο συζήτησης στο διαδίκτυο και δημιουργούν τάση στα social media.

«ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA»

ΜΕ ΤΟΝ ΙΟΡΔΑΝΗ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ | ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 05:00

ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 05:00