Έχει δέσει για τα καλά το γλυκό! Η Βρισηίδα μετακομίζει Αθήνα για τα μάτια του Μαρτίκα

Της είναι εύκολο;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έχει δέσει για τα καλά το γλυκό! Η Βρισηίδα μετακομίζει Αθήνα για τα μάτια του Μαρτίκα

Η Βρισηίδα Ανδριώτου μπορεί να είναι μια γνήσια θεσσαλονικιά, αφού αυτός είναι ο τόπος της, εκεί μεγάλωσε και έζησε πολύ ωραία χρόνια, αλλά από ότι φαίνεται ο έρωτας της επιφυλάσσει μια νέα αρχή, στην κοινή ζωή, που ονειρεύεται με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Μέσα από ένα insta story το ίδιο το κορίτσι, παραδέχτηκε πως ετοιμάζεται να κατέβει στην Αθήνα, στην πόλη όπου ζει ο σύντροφός της και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Έτσι λοιπόν το σπίτι, που έχουμε δει να χτίζεται θα στεγάσει τον έρωτα τους και σιγά σιγά, η Ανδριώτου θα γίνει αυτό, που λέμε Αθηναία.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου μετακομίζει μόνιμα στην Αθήνα

«Ναι, πρέπει. Θα μένω πλέον Αθήνα. Το να έχω ένα ενοικιαζόμενο σπίτι εδώ δε με συμφέρει οικονομικά πρώτον και δεύτερον ανήκει στο παρελθόν μου. Το οποίο πρέπει και θέλω να αφήσω πίσω. Ξεκινάω μια υπέροχη καινούργια ζωή στην Αθήνα».

Βρισηίδα - Μαρτίκας

Ασυγκράτητος ο Σπύρος Μαρτίκας "λιώνει" για τα μάτια της Βρισηίδας

Ο έρωτας τους πλέον δεν μπορεί να ειπωθεί με λόγια και το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του! Λίγο πριν συγκατοικήσουν, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου, είναι αχώριστοι και περνούν μαζί τις διακοπές τους, ερωτευμένοι και αδιάφοροι προς τα αδιάκριτα και κακόβουλα σχόλια που ακούνε κατά καιρούς.

Μέσα από αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μοιράζονται συχνά στιγμιότυπα της καθημερινότητάς τους, αλλά και τρυφερά λόγια αγάπης.

Πριν λίγες ώρες ο φαρμακοποιός, ανέβασε μία φωτογραφία με το μοντέλο από βραδινή τους έξοδο όπου αγκαλιασμένη κοιτιούνται και όπως δείχνει και η φωτογραφία "λιώνουν" ο ένας για τον άλλο.

«Εξουσιάζεις το κορμί μέχρι την στιγμή της κυρίευσεις του. Απαιτείς απόλυτη παράδοση, παίρνεις και δίνεις απόλαυση, πάθος, έρωτα. Το μυαλό όμως; Στο μυαλό φίλε μου κρύβεται όλο το μυστικό. Όχι αν έχει... Αλλά για πόσο νομίζεις ότι θα μπορείς να το κρατάς, κάτω απ την εξουσία του κορμιού σου. Θαυμάζω το μυαλό σου ! Αυτή την αντίληψη σου , που με καθηλώνει κάθε στιγμή !» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Σπύρος Μαρτίκας λιώνει για την Βρισηίδα και δεν το κρύβει