Ατύχημα για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στη Σαμοθράκη - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στους γιατρούς

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ατύχημα για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στη Σαμοθράκη - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στους γιατρούς

Όταν δεν βρίσκεται στην αγκαλιά της Ιωάννας για να της χαϊδεύει την κοιλιά, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επιλέγει να περνά τον χρόνο του κάνοντας μικρά ταξιδάκια και κάμπινγκ. Την Πέμπτη 18/8 βρέθηκε στη Σαμοθράκη, ωστόσο ένα μικρό ατύχημα του χάλασε τα σχέδια.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από το προφίλ του στο Instagram, χτύπησε κάτω από το γόνατο και αμέσως μεταφέρθηκε στους γιατρούς οι οποίοι τον περιποιήθηκαν και, μάλιστα, έκαναν πλάκα όλοι μαζί για την σοβαρότητα του θέματος.

Το ατύχημα του Δημήτρη Αλεξάνδρου στη Σαμοθράκη

«Θα πάρω τον γιο μου και θα φύγω»

Όσα χρόνια κι αν χωρίζουν την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και ζουν μοναδικές στιγμές αυτό το διάστημα στην Κρήτη, όπου χαλαρώνουν και προσπαθούν να απολαύσουν μερικές στιγμές οι δυο τους μακριά από τον θόρυβο της πόλης, βλέποντας το παιδάκι τους να μεγαλώνει μέσα στην κοιλίτσα της μητέρας του.

Βέβαια, όπως όλα τα ερωτευμένα ζευγάρια, έτσι και εκείνοι, έχουν τα καβγαδάκια τους και η διάσημη Influencer δεν διστάζει "να τα βγάλει όλα στη φόρα" και να ζητήσει την υποστήριξη του κοινού. Αυτή τη φορά, αιτία στάθηκε το γεγονός πως ο σύντροφός της δεν την έβγαλε φωτογραφίες.

«Είμαστε εδώ τέσσερις μέρες και δεν έχεις βγάλει το κορίτσι σου μια φωτογραφία, μόνο μία φωτογραφία, μια στερνή μόνο φωτογραφία», είπε αρχικά η ίδια με τον Αλεξάνδρου να της απαντάει: «Καλά σε έχω βγάλει πάρα πολλές φωτογραφίες».

«Πότε; Πες την αλήθεια. Μία λήψη με έβγαλες», είπε χαρακτηριστικά εκείνη στη συνέχεια, ενώ εκείνος της εξήγησε: «εσύ είπες καμία και σε έχω βγάλει ήδη μία…».

Με έντονο ύφος τότε η Τούνη επισήμανε: «Αγάπη μου, δεν είπα καμία, είπα μία… βάζεις λόγια στο στόμα μου που δεν τα είπα ποτέ!». Και ο σύντροφός της είπε: «πιο εύκολα παίζει κάποιος ρώσικη ρουλέτα παρά να βγάλει κάποιος φωτογραφία εσένα…», με την Infuencer να κάνει γκριμάτσες.

Όμως, υπήρξε και συνέχεια από την πλευρά του μοντέλου: «Να βρεις κάποιον άλλον να σε βγάζει» με την εγκυμονούσα να του απαντά «θα βρω κάποιον άλλον τον γιο σου». «Ούτε καν, θα πάρω τον γιο μου και θα φύγω…», τόνισε και ξέσπασαν και οι δύο σε γέλια.

Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου