Πως ήταν πριν και πως είναι τώρα - Οι αναρτήσεις "γροθιά στο στομάχι" της Ρεγγίνας Μακέδου με τις αλλαγές από τον καρκίνο

Το μήνυμα που δίνει δύναμη σε όποιον περνά τα ίδια

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πως ήταν πριν και πως είναι τώρα - Οι αναρτήσεις

Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει πως είναι ένας από τους πιο δυνατούς ανθρώπους που έχει γνωρίσει ο κόσμος, και παράδειγμα για πολλά άτομα εκεί έξω, λόγω του μεγαλείου της ψυχής της και της δύναμης που έχει δείξει σε όσα έχει περάσει.

Ο κόσμος την έχει αγκαλιάσει και την στηρίζει με λόγια αγάπης σε όλο αυτό που περνάει, και εκείνη με τη σειρά της δίνει ελπίδα και πίστη μέσα από τις αναρτήσεις της. Ο λόγος για την Ρεγγίνα Μακέδου, που δίνει τη δική της μάχη για τη ζωή της και μετά την μεταμόσχευση που έκανε χρειάστηκε να νοσηλευτεί λόγω κάποιων επιπλοκών.

Η ανάρτηση της Μακέδου για το πριν και το μετά

Πριν λίγες ώρες θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες από το παρελθόν, και μερικές πιο πρόσφατες εικόνες αφότου άρχισε η περιπέτεια με την υγεία της, θέλοντας να δώσει κουράγιο και πίστη σε όλους.

«Σε όλες τις φώτο είναι η ίδια γυναίκα πριν και μετά τις θεραπείες. Δεν έχω φωτο από τώρα αλλά θα βγάλω. Παίρνω πολλά μηνύματα από εσάς που το περνάτε για το σώμα σας. Παλεύει τόσο για να ζήσετε. Μη σας νοιάζουν τα πολλά ή λίγα κιλά, αυτά αλλάζουν. Κερδίζετε τη ζωή σας. Θα σας δείξω κάποια στιγμή πως είμαι και τώρα. Να σας αγαπάτε.

Μαλλιά πριν – μετά… πριν και πάλι μετά και με παραμορφωμένο πρόσωπο από το πρήξιμο. Ναι αλλάζεις, ναι, δεν σε αναγνωρίζεις όμως είσαι εσύ. Αγάπη μου σας καταλαβαίνω όλες και όλους. Θα βγουν τα μαλλιά. Θα φύγει το πρήξιμο. Τώρα και εγώ και πολλοί από εσάς έχουμε άλλο να παλέψουμε. Αγαπήστε το σώμα που παλεύει για να ζήσετε, είστε υπέροχοι» έγραψε μεταξύ άλλων...

Οι αναρτήσεις 'γροθιά στο στομάχι' της Ρεγγίνας Μακέδου
Οι αναρτήσεις της Ρεγγίνας Μακέδου με τις αλλαγές από τον καρκίνο

Ξεκίνησε γυμναστική 2 μήνες μετά τη μεταμόσχευση μυελού των οστών

Το Σάββατο 13/8 και 2 μήνες μετά τη μεταμόσχευση μυελού των οστών, που ολοκλήρωσε η γυναίκα είναι σπίτι της και μάλιστα ξεκίνησε τη γυμναστική. Το αποδεικτικό βίντεο δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η οποία έκανε ποδήλατο, με σκοπό να ξυπνήσει το σώμα της και όχι για να πετύχει κάποια εξωτερική αλλαγή.