«Ο Γιώργος Μάγγας ζει και βασιλεύει» - Χαμός με το μεγάλο λάθος που έγινε με τον καλλιτέχνη

Όσα δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας αλλά και ο γιος του τραγουδιστή

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ο Γιώργος Μάγγας ζει και βασιλεύει» - Χαμός με το μεγάλο λάθος που έγινε με τον καλλιτέχνη

Εδώ και λίγες ώρες κύμα θλίψης είχε κυριεύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την είδηση που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας, το απόγευμα της Πέμπτης 18/8 σχετικά με τον θάνατο του κορυφαίου Γιώργου Μάγκα, κάτι που όπως αποδεικνύεται, είναι τεράστιο λάθος, το οποίο παραδέχτηκε και ο ηθοποιός, λίγο αργότερα όταν πληροφορήθηκε πως ζει.

Ζει ο Γιώργος Μάγκας

«Ζητώ συγγνώμη για μια ακόμα φορά με πληροφορήσαν λάθος και εμφάνισα την είδηση περί του θανάτου του φίλου Γιώργου Μάγκα.. Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει να μας πληροφορούν με ψευδείς ειδήσεις περί θανάτων ! Χαίρομαι που ο Γιώργος Μάγγας ζει !!!!”», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας και με τη σειρά του θέλησε και ο γιος του Σάκης, να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

«Παιδιά καλησπέρα. Θα ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο που στέλνει μηνύματα για συλλυπητήρια για τον πατέρα μου, Γιώργο Μαγγά. Είναι ψέματα και όλα αυτά ξεκίνησαν από τον Σπύρο Μπιμπίλα που έκανε ανάρτηση και θα έχει και τις συνέπειες με τα ψέματα που διαδίδει. Παραπληροφόρηση. Ο Γιώργος Μαγγάς ζει και βασιλεύει», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση για το μεγάλο λάθος που έγινε με τον καλλιτέχνη

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Μάγκα

Ο Γιώργος Μάγκας γεννήθηκε στην Λιβαδειά στις 23 Αυγούστου 1952 από μουσική οικογένεια, καθώς ο πατέρας του ήταν διάσημος κλαριντζής, και από μικρός ασχολήθηκε με την μουσική και έμαθε να παίζει φλάουτο στην αρχή και κλαρίνο αργότερα.

Όταν ενηλικιώθηκε ξεκίνησε να παίζει σε επαρχιακά μαγαζιά και πανηγύρια και συνόδευσε αξιόλογα ονόματα της ελληνικής δημοτικής μουσικής, και γρήγορα η φήμη του διαδόθηκε και έξω από τα ελληνικά σύνορα όπου εμφανίστηκε σε πολλά φεστιβάλ στη Γαλλία (Φιέστα ντε Σουτνς), τη Γερμανία, το Βέλγιο (Σφιγκς), την Ισπανία (Πιρινέος), την Αγγλία και τον Καναδά.

Έπαιξε με τους Tuxedomoon στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου. Προβλήθηκε από την τηλεόραση και τις δισκογραφικές εταιρείες. Η MTV τον χαρακτήρισε ως «το ελληνικό φαινόμενο της βαλκανικής τζαζ». Αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι το ξεχωριστό παίξιμο του με μόνο το επιστόμιο του κλαρίνου.