«Με ξανακούω να το τραγουδώ!» - Η γεμάτη νοσταλγία ανάρτηση της Χάρις Αλεξίου

Το βίντεο από την εκπομπή του Λευτέρη Παπαδόπουλου

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Με ξανακούω να το τραγουδώ!» - Η γεμάτη νοσταλγία ανάρτηση της Χάρις Αλεξίου

Μπορεί η ίδια πριν λίγο καιρό να ξάφνιασε τους πάντες με την απόφασή της να αποσυρθεί από το τραγούδια για πάντα ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν λησμονεί τις περιόδους που ήταν γεμάτες επιτυχίες και που ερμήνευε σπουδαία άσματα.

Ο λόγος για την Χαρούλα Αλεξίου, την οποία θα απολαύσουμε στον ρόλο της ηθοποιού, αυτή τη σεζόν στη σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που έρχεται τον Οκτώβρη στο Mega, αλλά έχει γράψει όμως μερικές από τις ολόχρυσες σελίδες στην ελληνική μουσική ως ερμηνεύτρια.

Η ανάρτηση της Χάρις Αλεξίου

Η σπουδαία ερμηνεύτρια ανέβασε στα social μία τέτοια στιγμή από την εκπομπή του Λευτέρη Παπαδόπουλου, «Εν αρχή ην ο λόγος» και έγραψε αναπολώντας στιγμές : «Αλλοτινές μου εποχές. Τραγούδι με στίχους της σπουδαίας Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου και μουσική του Απόστολου Καλδάρα. Από την εκπομπή “Εν αρχή ην ο λόγος” του αγαπημένου μου Λευτέρη Παπαδόπουλου. Πόσο χαίρομαι που με ξανακούω να το τραγουδώ!».

Η ανακοίνωση που όλοι περίμεναν

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χάρις Αλεξίου θέλησε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς της φίλους, το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, το οποίο σίγουρα περιμένουν όλοι με μεγάλη ανυπομονησία.

Η κορυφαία ερμηνεύτρια πριν περίπου 1,5 χρόνο ανακοίνωσε πως ολοκλήρωσε την καριέρα της στο τραγούδι μιας και η φωνή της δεν μπορεί πλέον να είναι στα επίπεδα που βρισκόταν κάποτε.

Από τότε, η Χάρις Αλεξίου έχει κάνει μία στροφή στην καριέρα της, μιας και ασχολείται ενεργά με την υποκριτική. Έτσι, η ίδια αποκάλυψε στο Instagram της πως σε λίγους μήνες, θα τη δούμε σε μία ακόμα παράσταση.

«Έχω την χαρά και την τιμή να βρεθώ με την Όλια Λαζαρίδου, στην σκηνή του Δημοτικού θεάτρου Πειραιά, με το κείμενο του Φώτη Κόντογλου «Το Αϊβαλί η Πατρίδα μου» που σκηνοθετεί η ίδια.

Φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή, κι εμείς μεταφέρουμε, με την συνοδεία της Εστουδιαντίνας Νέας Ιωνίας, αποσπάσματα από το έργο του σπουδαίου αυτού ζωγράφου και ποιητή καθώς αναπολεί και καταγράφει μαρτυρίες ανθρώπων και ιστορίες από την ιδιαίτερη πατρίδα του, το Αϊβαλί.

Σας περιμένουμε από τις 9 Σεπτέμβρη και για λίγες μόνο παραστάσεις.

Καλή αντάμωση, Χαρούλα», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Χάρις Αλεξίου.

Χάρις Αλεξίου παράσταση