Πατέρας για πρώτη φορά ο Στέλιος Λεγάκης - Κρατά την κοιλίτσα της συντρόφου του και το ανακοινώνει

Η τρυφερή ανάρτησή του τραγουδιστή

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πατέρας για πρώτη φορά ο Στέλιος Λεγάκης - Κρατά την κοιλίτσα της συντρόφου του και το ανακοινώνει

Μία πολύ ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή την Πέμπτη 18/8 ο διάσημος και ιδιαίτερα αγαπητός στο νεανικό κοινό, Στέλιος Λεγάκης, τον οποίο φέτος θα δούμε και στο Asia Express, καθώς μέσα από μία ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο του παιδάκι με την σύντροφό του, και η χαρά του πρέπει να είναι απερίγραπτη!

Ο Στέλιος Λεγάκης θα γίνει πατέρας

Τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφος του Ειρήνη είναι ξετρελαμένοι και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας , μιας και ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους. Όπως προαναφέραμε ο τραγουδιστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram αφού δημοσίευσε την φουσκωμένη κοιλίτσα της συντρόφου του και έγραψε χαρακτηριστικά «coming soon».

Η εμφάνιση της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο πλευρό του

Από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του φετινού Survivor είναι αναντίρρητα η Ασημίνα Χατζηανδρέου, τόσο για την έντονη προσωπικότητά της, όσο και για την σχέση της με τον Χρήστο Δάντη.

Ωστόσο, φαίνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε στην τηλεόραση, μιας και την είχαμε πρωτοδεί πριν από 9 χρόνια όταν ήταν ανήλικη.

Η εκπομπή Love It το μεσημέρι της Δευτέρας 18/4 έπαιξε ένα βίντεο στο οποίο την βλέπουμε την εκπομπή «Μες στην καλή χαρά», την οποία παρουσίαζαν η Κατερίνα Καραβάτου και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, για χάρη του... Στέλιου Λεγάκη, μιας και άνηκε στο fan club του!