Στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Βραδινή έξοδος στην Ρόδο με φουσκωμένη κοιλιά και τον Σταθοκωστόπουλου

Οι αναρτήσεις στο προφίλ της στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Βραδινή έξοδος στην Ρόδο με φουσκωμένη κοιλιά και τον Σταθοκωστόπουλου

Τους πιο όμορφους μήνες της ζωής της διανύει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα. Τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφος της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος σε περίπου 3 μήνες θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το παιδάκι τους, καρπό του έρωτα τους.

Η παρουσιάστρια μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει καμία δήλωση, παρόλο που έχουν ήδη κυκλοφορήσει οι πρώτες φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα πλέον να μην κρύβεται πλέον. Το ζευγάρι θέλει αυτή την όμορφη στιγμή που περνάει να την κρατήσει μόνο για τον εαυτό του και να μην το μοιραστεί με κανέναν... μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

Τις τελευταίες ημέρες, βρίσκονται στην Ρόδο, τόπο καταγωγής της παρουσιάστρια όπου περνάνε λίγο διάστημα με την οικογένεια της. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από την έξοδο τους στην πανέμορφη Λίνδο.

Το ζευγάρι απόλαυσε ένα πανέμορφο γεύμα με θέα τη θάλασσα και για ακόμη μια φορά απέδειξε πως δεν τους νοιάζουν τα δημοσιεύματα και οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν.

Φωτογραφίες από την έξοδο της Σπυροπούλου με τον Σταθοκωστόπουλο

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Βασίλης Σταθοκωστόπουλος Ρόδος

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Βασίλης Σταθοκωστόπουλος διακοπές

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Βασίλης Σταθοκωστόπουλος γονείς

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγκυος

Βίντεο από το νέο σπίτι τους

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου δύο χρόνια, και πλέον είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα που τους περιμένει στη σχέση τους.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινώσει επίσημα ότι είναι έγκυος, ωστόσο στις τελευταίες εμφανίσεις της στα social media, κυριαρχούν τα φαρδιά φορέματα που κρύβουν την φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Η ίδια μάλιστα πριν από μερικές ώρες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία σειρά από φωτογραφίες μέσα από το σπίτι στο οποίο στεγάζει τον έρωτά της με τον καλό της. Το ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό πήρε την απόφαση να συγκατοικήσει προκειμένου να υποδεχθούν μαζί, στο ίδιο σπίτι το παιδάκι τους.

Δείτε βίντεο από το εσωτερικό εδώ.