Ο μικρός Αντώνης και η Κατερίνα έχουν μεγαλώσει πολύ - Τρυφερές στιγμές για τον Βαρδή και την Σκαφίδα με τα παιδιά τους στην Κεφαλονιά

Κάθε μέρα κάνουν και κάτι καινούριο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο μικρός Αντώνης και η Κατερίνα έχουν μεγαλώσει πολύ - Τρυφερές στιγμές για τον Βαρδή και την Σκαφίδα με τα παιδιά τους στην Κεφαλονιά

Στιγμές από την γλυκιά τους καθημερινότητα μοιράζονται πολύ συχνά ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα μέσα από τα social media, καθώς κάθε φορά τα δύο τους παιδάκια κάνουν και κάτι καινούριο, με εκείνους να ενθουσιάζονται και να θέλουν να το απαθανατίσουν, χαρίζοντας μερικά χαμόγελα και στους ακόλουθούς τους.

Αυτό το διάστημα, βρίσκονται στην Κεφαλονιά και η μητέρα της Κατερίνας και του Αντώνη τους φωτογράφισε την ώρα που η πρώτη χόρευε στο μπαλκόνι, ενώ ο δεύτερος της μάθαινε πως να κάνει τσιχλόφουσκες. Η κόρη τους είναι μόλις έξι ετών και λατρεύει τον χορό, αλλά και το σκάκι, που παίζει πολύ συχνά με τον πατέρα της και ο γιος τους ακόμα βρίσκεται σε μία φάση εξερεύνησης.

Τρυφερές στιγμές των παιδιών του Γιάννη Βαρδή και της Νατάσας Σκαφίδα στην Κεφαλονιά

Γιάννης Βαρδής - Νατάσα Σκαφίδα - κόρη

Γιάννης Βαρδής - Νατάσα Σκαφίδα - γιος

''Όσο υπάρχει ζωή δικός σου να 'μαι''

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz. Όσα χρόνια κι αν περάσουν βέβαια δεν παραλείπουν να το επιβεβαιώνουν ο ένας στον άλλο, αφού πέρα από τις κοινές τους εμφανίσεις, ο τραγουδιστής με ένα πολύ όμορφο βίντεο στο instagram της έκανε ερωτική εξομολόγηση διαλέγοντας μερικά όμορφα λόγια από καρδιάς, με αφορμή την επέτειό τους για τα 10 χρόνια γάμου.

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα ο ίδιος μαζί με τις γυναίκες της ζωής του, την Αφροδίτη και την κόρη της απολαύσανε οικογενειακές διακοπές στο όμορφο νησί του Πόρου, προκειμένου να απολαύσουν τις πρώτες τους βουτιές στη θάλασσα. Μαμά και μπαμπάς δημοσίευσαν το ίδιο όμορφο στιγμιότυπο στο instagram με την κορούλα τους, που είναι καρμπόν!

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Γιάννης Βαρδής έγραψε: «Κάθε μέρα βλέπω το πρόσωπό σου και σε αγαπώ περισσότερο από την προηγούμενη μέρα. Κάθε μέρα θέλω μαζί να περνάμε όσο υπάρχει ζωή, δικός σου να 'μαι. 10 χρόνια Νατάσα μου. Είσαι η ηρωίδα μου. Σαν σήμερα σε είδα πρώτη φορά. Σαν σήμερα ξεκίνησαν όλα».