Άφησε τη Μάνη και έφυγε για Σκωτία - Το ταξίδι της Ιφιγένειας Τζόλα λίγο πριν κάνει πρεμιέρα η Γη της Ελιάς

Δηλώνει μαγεμένη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άφησε τη Μάνη και έφυγε για Σκωτία - Το ταξίδι της Ιφιγένειας Τζόλα λίγο πριν κάνει πρεμιέρα η Γη της Ελιάς

Η Ιφιγένεια Τζόλα, λίγο πριν ξεκινήσει η προβολή της δεύτερης σεζόν της Γης της Ελιάς στο κανάλι του MEGA, ταξίδεψε μέχρι την μακρινή Σκωτία μαζί με την αδερφή της, Ρενέ, με την οποία μοιάζουν σαν δίδυμες, αλλά και με άλλους τρεις φίλους της. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μερικές από τις στιγμές τους εκεί και "τρέλανε" τους ακόλουθούς της.

Η ηθοποιός δηλώνει μαγεμένη από αυτό το μέρος και όπου βρέθηκε τράβηξε και από μία φωτογραφία. Επισκέφθηκε, μάλιστα, και το "τρένο του Harry Potter στο Hogwarts" και δεν μπορούσε να ξεκολλήσει.

Φωτογραφίες από το ταξίδι της Ιφιγένειας Τζόλα στη Σκωτία

Ιφιγένεια Τζόλα

Ιφιγένεια Τζόλα - Σκιωτία

Ιφιγένεια Τζόλα - παρέα

Ιφιγένεια Τζόλα - ταξίδι

Η φράση που "πρόδωσε" την σχέση της ηθοποιού με τον Διονύση Παπανδρέου;

Αν ήταν ζευγάρι, θα ήταν πολύ ταιριαστοί κι αυτό το μαρτυρά το backstage βίντεο από την συνέντευξη που είχαν δώσει στο Youweekly.gr (δείτε το εδώ). Η Ιφιγένεια Τζόλα, η ταλαντούχα ηθοποιός που υποδύεται τη Βασιλική της «Γης της Ελιάς» βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας 27/6 στην εκπομπή «Night Out» που παρουσιάζει ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Η ηθοποιός πέρασε και από την καθιερωμένη ανάκριση και μίλησε τόσο για την πορεία της στην υποκριτική όσο και για τη σχέση της με τον Διονύση Παπανδρέου.

«Αυτόν που έχω συνηθίσει είναι ο Διονύσης Παπανδρέου (σ.σ. στο σίριαλ υποδύεται τον Φίλιππο Στεφανέα, με τον οποίο είναι σύζυγοι), τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια και είναι εξαιρετικό παιδί», απάντησε στην ερώτηση για το ποιον θεωρεί πιο όμορφο από τη «Γη της ελιάς» και για το αν θα μπορούσε να είναι ζευγάρι μαζί του, τόνισε: «Όλα είναι δυνατά να συμβούν στη ζωή μας».

Όπως είπε σε έναν άντρα κοιτάει τον χαρακτήρα του, να έχει τρόπους, χιούμορ και να είναι καλοδιάθετος. Το τελευταίο ραντεβού που βγήκε ήταν πριν πάνω από δύο μήνες και από ότι φάνηκε πήγε καλά.