Την απάτησε ο άνδρας της πάνω από μια φορά και βρήκε αλλού αγκαλιά - Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της showbiz

Δεν σας πάει ο νους

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Την απάτησε ο άνδρας της πάνω από μια φορά και βρήκε αλλού αγκαλιά - Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της showbiz

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση στο Hollywood πως η Έμιλι Ρατακόφσκι πήρε διαζύγιο από τον Sebastian Bear-McClard, με τον οποίο στις αρχές του 2021 απέκτησαν ένα γιο. Η κύρια αιτία που επέλεξαν χωριστούς δρόμους ήταν διότι ο πρώην σύζυγός της την είχε απατήσει.

Η Έμιλι Ρατακόφσκι είναι ξανά ερωτευμένη;

Το νέο ζευγάρι του Hollywood

Ωστόσο, όπως φαίνεται το γνωστό μοντέλο δεν πτοήθηκε αρκετά καθώς σύμφωνα με πολλές ανώνυμες πηγές, ο Μπραντ Πιτ έχει προσφέρει έναν ώμο παρηγοριάς στην ίδια.

Σύμφωνα με τα όσο κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, οι δυο τους έχουν δειπνήσει στην «ιδιωτική αίθουσα» ενός «ιδιαίτερα πολυτελούς Παριζιάνικου εστιατορίου», καθώς και στο City’s Pearl Oyster Bar της Νέας Υόρκης. Άραγε θα είναι το επόμενο ζευγάρι της ξένης showbiz που θα "κλέψει" τις εντυπώσεις;

Η σπάνια πάθηση που δεν του επιτρέπει να αναγνωρίσει ούτε τα παιδιά του - Ο Brad Pitt "σπάει" τη σιώπη του

Είναι αδιαμφησβήτητα ένας από τους μεγαλύτερους σταρ που γνώρισε ποτέ ο πλανήτης, ωστόσο όσο ονειρική και αν φαινόταν η ζωή του, τουλάχιστον πριν από το διαζύγιό του, ποτέ μην κρίνεις από την εξωτερική εικόνα, αλλά να κοιτάς το μέσα. Ο λόγος για τον Μπραντ Πιτ, που θεωρητικά μπορεί να έχει τα πάντα, και κάποιος να ζηλεύει όσα βλέπει, όμως η υγεία δεν αγοράζεται, και δυστυχώς για εκείνον η πάθηση που αντιμετωπίζει με τα χρόνια επιδεινώνεται.

Ο Χολιγουντιανός σταρ μίλησε ανοιχτά για την πάθησή η οποία ονομάζεται «προσωπαγνωσία», και είναι ο λόγος που έχει χάσει πολλούς ανθρώπους από τη ζωή του, μιας και δεν του επιτρέπει να αναγνωρίσει ή να θυμάται.. πρόσωπα

Με την πάροδο του χρόνου, η πάθηση επιδεινώνεται δημιουργώντας μεγάλη δυσκολία να αναγνωρίσει ακόμα και τους δικούς του ανθρώπους, την οικογένειά του, τους φίλους τους και προσπαθεί να βρουν εναλλακτικούς τρόπους για να τους θυμάται, όπως τον τρόπο που περπατούν, τη φωνή τους ή το χτένισμά τους.

Αν και ο Μπραντ Πιτ δεν έχει διαγνωστεί επίσημα με αυτή την πάθηση, ο ίδιος θεωρεί ότι πάσχει από αυτό εδώ και χρόνια και μάλιστα, φοβάται πως οι άνθρωποι από το περιβάλλον του θα θεωρούν ότι είναι απόμακρος ή τους αποφεύγει. Μιλώντας παλαιότερα είχε αναφέρει: «Κανείς δεν με πιστεύει, όταν μιλάω για αυτό. Θέλω πολύ να γνωρίσω έναν άνθρωπο που να έχει την ίδια πάθηση. Νομίζουν ότι δεν τους σέβομαι. Ελπίζω κάποια στιγμή να καταλάβουν ότι δεν τους αποχωρίζομαι. Απλά χρειάζομαι μια βοήθεια».