Στην Κεφαλονιά η Κατερίνα Καινούργιου για τον πολυσυζητημένο γάμο - Με εμπριμέ φόρεμα λίγες ώρες πριν την τελετή

Διασκέδαζε με μέλη της εκπομπής της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στην Κεφαλονιά η Κατερίνα Καινούργιου για τον πολυσυζητημένο γάμο - Με εμπριμέ φόρεμα λίγες ώρες πριν την τελετή

Λίγες ημέρες πριν, η Κατερίνα Καινούργιου ανακοίνωσε τα ευχάριστα για τον γάμο της φίλης της, Μάιρας Γρυπαίου και του συντρόφου της, Κώστα Τζιώτη, όπου θα είναι και η κουμπάρα. Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στην Κεφαλονιά το Σάββατο 20/8 σε ένα ξωκλήσι στη Βάτσα και έτσι η παρουσιάστρια ταξίδεψε νωρίτερα εκεί για να βοηθήσει με τις τελευταίες ετοιμασίες, αλλά και να διασκεδάσει με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μαζί της βρέθηκαν εκεί και άλλες δύο συνεργάτιδες της, η Ρόζα Βακονίδου και η Γεωργία Παντελέ, όπως και ο Θέμης Μάλλης και φωτογραφήθηκαν όλοι τους σε βραδινή τους έξοδο στο νησί. Η ίδια επέλεξε ένα εμπριμέ φόρεμα, με λευκή βάση και πράσινα, κατά κύριο λόγο σχέδια, ενώ το μακιγιάζ της ήταν απαλό και χαλαρό, όπως και οι μπούκλες στα μαλλιά της.

Η Κατερίνα Καινούργιου στην Κεφαονιά λίγο πριν τον γάμο της φίλης της

Κατερίνα Καινούργιου - γάμος

Κατερίνα Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου - Κεφαλονιά

Θέμης Μάλλης

Έδωσε απαντήσεις για τον χωρισμό της με τον Τσαγκρίδη

Πολλές είναι οι φήμες που αφορούν την προσωπική ζωή της Κατερίνας Καινούργιου και τον χωρισμό της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη τον τελευταίο καιρό και έτσι η ίδια θέλησε να απαντήσει για όλους και για όλα μέσα από ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Την ώρα που οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρώην σύντροφός της βρίσκεται στην Κέρκυρα μαζί με νέο σύντροφο (δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες), εκείνη απολαμβάνει τις διακοπές της στην Πάρο μαζί με τις κολλητές της (δείτε εδώ το βίντεό τους) και προσπαθεί να αφήσει πίσω της μία επεισοδιακή χρονιά.

Όταν λοιπόν κάποιος διαδικτυακός της φίλος τη ρώτησε που βρίσκεται ο Κίτον, το προηγούμενο σκυλάκι της, εκείνη απάντησε: «Είναι πολύ καλά, μεγαλώνει με τον Φίλιππο».

Κατερίνα Καινούργιου χωρισμός