Σαν μία άλλη Αφροδίτη που αναδύεται από τη θάλασσα - Πιο αδυνατισμένη από ποτέ η Παπαρίζου με λευκό κολλητό φόρεμα

Η νέα ανάρτησή της που έριξε το Instagram

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Σαν μία άλλη Αφροδίτη που αναδύεται από τη θάλασσα - Πιο αδυνατισμένη από ποτέ η Παπαρίζου με λευκό κολλητό φόρεμα

Είναι μία από τις πιο εκρηκτικές παρουσίας της ελληνικής showbiz αλλά και μία από τις μεγαλύτερες φωνές και από τις πιο καταξιωμένες καλλιτέχνιδες της χώρας μας. Ο λόγος για την Έλενα Παπαρίζου, η οποία περνά μία από τις πιο ωραίες περιόδους της ζωής της μιας και η καριέρα της είναι στα ύψη, αλλά και η εμφάνισή της πιο εντυπωσιακή από ποτέ (δείτε εδώ τον χαμό που είχε προκαλέσει στην Κρήτη) .

Η τραγουδίστρια πριν λίγες ώρες λοιπόν με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανάρτησε μία φωτογραφία η οποία άφησε το κοινό της με το στόμα ανοιχτό, και όχι μόνο για την ομορφιά της, η οποία είναι δεδομένη, αλλά και για το σώμα της το οποίο είναι απίστευτο.

Πιο αδυνατισμένη από ποτέ η Έλενα Παπαρίζου

Σαν μία άλλη Αφροδίτη λοιπόν με ένα μακρύ κολλητό άσπρο φόρεμα και τα μαλλιά της κυματιστά θυμίζει γοργόνα της θάλασσας και ποζάρει με αυτό το βλέμμα της που διαπερνά όποιον την κοιτάξει. Όπως ήταν επόμενο τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων έπεσαν «βροχή» κάτω από την ανάρτηση.

Πιο αδυνατισμένη από ποτέ η Παπαρίζου με λευκό κολλητό φόρεμα

Ήταν σε διάσταση όταν γνώρισε την Παπαρίζου - Η ξανθιά πρώην σύζυγος του Ανδρέα Καψάλη

Η Έλενα Παπαρίζου έχει βρει την απόλυτη ηρεμία και τον έρωτα, στο πρόσωπο του πολύ αγαπημένου συζύγου της Ανδρέα Καψάλη. Ωστόσο, για τον ίδιο δεν είναι ο πρώτος γάμος. Ο επιχειρηματίας (δείτε τι δουλειά κάνει και που) στο παρελθόν είχε ενωθεί ξανά με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Μάλιστα, δημοσιεύματα στην αρχή της σχέσης τους έλεγαν πως η τραγουδίστρια ήταν το "αγκάθι" στο γάμο τους, κάτι που δεν ίσχυε με τίποτα. Την διάψευση είχε κάνει η πρώην σύζυγος του επιχειρηματία.

Η Ράνια Πανταζή Καψάλη είχε αποκαλύψει πως η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης γνωρίστηκαν όταν βρισκόντουσαν σε διάσταση, ενώ δεν έκρυψε τη συμπάθειά της στο πρόσωπο της πρώτης.