Με βρεγμένο μαλλί και μικροσκοπικό λεοπάρ μπικίνι μπροστά σε πισίνα - "Έριξε" το Instagram η Έλενα Τσαγκρινού

Κούκλα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με βρεγμένο μαλλί και μικροσκοπικό λεοπάρ μπικίνι μπροστά σε πισίνα -

Η Έλενα Τσαγκρινού μας τρόμαξε με την προηγούμενή της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς ξαφνικά εμφανίστηκε ως μελαχρινή, όμως εν τέλει τίποτα δεν έχει αλλάξει και συνεχίζει να κυκλοφορεί ως ξανθιά. Αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις διακοπές της και παρόλο που κάνει αρκετά στόρι, την Παρασκευή 19/8 ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία.

Πόζαρε με λεοπάρ μπικίνι σε νουντ αποχρώσεις και δέσιμο στη μέση, καθιστή στα γόνατα μπροστά από μία πισίνα, με βρεγμένα μαλλιά. Τα σχόλια στο προφίλ της "έπεσαν βροχή" και όχι άδικα. Το σώμα της είναι στεγνό και φαίνεται κάθε φορά όλο και πιο γυμνασμένη.

Η εντυπωσιακή Έλενα Τσαγκρινού με λεοπάρ μπικίνι

Έλενα Τσαγκρινού

Γυμνασμένο κορμί, μελαχρινή και κούκλα: Δείτε την αδερφή της

Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2013 όπου επιλέχθηκε σε οντισιόν από το συγκρότημα OtherView (μετά την αποχώρηση της Κρυσταλλίας) για τη θέση της τραγουδίστρια και έτσι υπέγραψε συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρία Feelgood Records. Στις 8 Ιανουαρίου 2014 κυκλοφόρησε το πρώτο τους κομμάτι με τίτλο «What You Want», σε στίχους και μουσική των ίδιων με την Gabriella Ellis. Λίγους μήνες αργότερα, κυκλοφόρησαν το δεύτερο κομμάτι τους, με τίτλο «Ο Γύρος Του Κόσμου», το οποίο ξεπέρασε σε προβολές το πρώτο. Τους στίχους έγραψε ο Βασίλης Κουμεντάκος ενώ η μουσική ήταν επίσης δική του, με συμμετοχή του Δημήτρη Ίσαρη. Παράλληλα, την άνοιξη της ίδιας χρονιάς, η Έλενα Τσαγκρινού συμμετείχε στο μουσικό show του MEGA, «Just The 2 Of Us» ως coach του Ιβάν Σβιτάιλο.

Το 2015, κυκλοφόρησαν ως συγκρότημα τέσσερα νέα κομμάτια. Το «Δικαίωση» μαζί με τον Arva, το «Όλα Αυτά Που Νιώθω», το «In The Club Bi**h» και το «Σε Θέλω Τώρα». Η μουσική των τραγουδιών γράφτηκε κυρίως από τους ίδιους ενώ τους στίχους έγραψε ο Βασίλης Κουμεντάκος. Το 2016, κυκλοφόρησαν τα κομμάτια «Ξανά» και «Εμείς Μαζί». Το δεύτερο μάλιστα ήταν σε συνεργασία με τους Goin' Through και αποτέλεσε soundtrack της ταινίας «The Bachelor». Την ίδια χρονιά εμφανίστηκαν στα MadWalk μαζί με τη Josephine και τη Μαρία Κορινθίου. Τη σεζόν 2016-2017, ήταν παρουσιάστρια των backstage στο talent show του ΣΚΑΙ, The Voice of Greece ενώ σαν συγκρότημα πραγματοποίησαν live εμφανίσεις στο BOX Athens με τις Melisses και τη Josephine.

Το 2017, ως συγκρότημα, ανακοίνωσαν την αποχώρηση τους από τη Feelgood Records και τη συνεργασία με την Panik Records. Κυκλοφόρησαν μάλιστα δύο κομμάτια με δικούς τους στίχους και μουσική: «Άστο Σε Μένα» και «Τώρα Ή Ποτέ», ενώ εμφανίστηκαν σε δύο βραβεία. Στα Mad Video Music Awards, ερμηνεύοντας το τραγούδι «Κάνε Με» σε remix με τον ράπερ Mike αλλά και τα κυπριακά Super Music Awards. Επίσης, συμμετείχαν στο MadWalk - The Fashion Music Project και στο MTN MadWalk Cyprus.

Τη σεζόν 2017-2018 εμφανίζονταν στο νυχτερινό κέντρο Fantasia Live μαζί με τη Josephine και ύστερα έκαναν κάποιες εμφανίσεις με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο Club Vogue της Θεσσαλονίκης. Την ίδια χρονιά, συμμετείχαν στα MadWalk - The Fashion Music Project, ερμηνεύοντας το «Havana» της Καμίλα Καμπέγιο μαζί με τη Θωμαή Απέργη. Στα μέσα της ίδιας χρονιάς, η Τσαγκρινού ανακοίνωσε την αποχώρηση της από τους OtherView, ύστερα από τη συμπλήρωση των πέντε ετών συνεργασίας, προκειμένου να ακολουθήσει σόλο καριέρα.

Σήμερα, έχει απασχολήσει για πολλά τα media αλλά κυρίως λόγω της αλλαγής που έχει κάνει στην εξωτερική της εμφάνιση (δείτε εδώ πως ήταν στο παρελθόν) και του χωρισμού της με τον Mike.

Την λένε Βίλλυ και είναι απλά κούκλα, όπως θα δείτε κι εσείς παρακάτω...

αδερφή Έλενας Τσαγκρινού

αδερφή Έλενας Τσαγκρινού βίλλυ

αδερφή Έλενας Τσαγκρινού μικρές αδερφή Έλενας Τσαγκρινού ηλικία