Παντρεύονται Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Βασίλης Σταθοκωστόπουλος λίγο πριν γίνουν γονείς

Έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Παντρεύονται Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Βασίλης Σταθοκωστόπουλος λίγο πριν γίνουν γονείς

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Το ερωτευμένο ζευγάρι διανύει μια άκρως ευχάριστη περίοδο της ζωής τους καθώς όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες η γνωστή παρουσιάστρια μπορεί να μην έχει βγει να διαψεύσει τίποτα, βέβαια είναι στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της κάτι που είναι αφύσικο να κρύψει (τρανό παράδειγμα οι φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα).

Πότε θα πραγματοποιηθεί ο γάμος Σπυροπούλου και Σταθοκωστόπουλου;

Βασίλης Σταθοκωστόπουλος - Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Έτσι, μετά την είδηση της εγκυμοσύνης το ζευγάρι αποφάσισε πως είχε έρθει η ώρα να αλλάξουν και σπίτι μιας και η οικογένειά τους θα μεγαλώσει. Βέβαια, κάτι άλλο που μένει είναι ο πολυπόθητος γάμος του ζευγαριού. Η "έκπληξη" της εγκυμοσύνης άλλαξε τα σχέδια τους καθώς ήθελαν ο γάμος τους να γίνει σε ένα νησί μαζί με τις οικογένειές τους και λίγους καλούς φίλους.

Προκειμένου όμως το παιδί τους για να πάρει με το νόμο αυτόματα το όνομα του πατέρα όταν γεννηθεί, πρέπει οι δυο τους να είναι παντρεμένοι. Με αυτόν τον τρόπο θα πραγματοποιηθεί ένας πολιτικός γάμος λίγο πριν φύγει το 2022 στο δημαρχείο της Γλυφάδας, τον τόπο κατοικίας τους σύμφωνα με το ένθετο «Secret».

Από τα χεράκια της μαμά της - Οι λιγούρες της Σπυροπούλου όσο βρίσκεται στο πατρικό της στην Ρόδο

Είναι γνωστό εδώ και λίγες μέρες πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την οποία απαθανάτισαν με φουσκωμένη την κοιλίτσα της σε παραλία του νησιού, βρίσκεται στα πάτρια εδάφη της και συγκεκριμένα στο νησί της Ρόδου, όπου απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές οικογενειακά κάποιες φορές, όπως φανερώνει και μέσα από δημοσιέυσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά λοιπόν από την μετακόμισή της, μαζί με τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, επέλεξε να ταξιδέψει στο νησί των ιπποτών, και δεν σταματά να δημοσιεύει εδώ και πολλές μέρες νοστιμιές, με την καλύτερη να είναι από τα χέρια της μητέρας της.

Η παρουσιάστρια είδε ένα ταψί με παστίτσιο που έφτιαξε η μαμά της, και το ανέβασε στο Instagram, κάτι που μας μαρτυρά πως κάτι το νησί, κάτι η μαμά της και οι μαγειρικές της ικανότητες, της έχουν ανοίξει για τα καλά την όρεξη αυτό τον καιρό.

 Οι λιγούρες της Σπυροπούλου όσο βρίσκεται στο πατρικό της στην Ρόδο