Σήμερα είναι σαν αδέλφια - Αυτός είναι ο πρώτος σύζυγος της Χάρις Αλεξίου με τον οποίο υιοθέτησαν τον Μάνο

Γνωστό όνομα του χώρου!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σήμερα είναι σαν αδέλφια - Αυτός είναι ο πρώτος σύζυγος της Χάρις Αλεξίου με τον οποίο υιοθέτησαν τον Μάνο

Η Χάρις Αλεξίου είναι μια από τις σπουδαιότερες Ελληνίδες τραγουδίστριες, έχοντας χαρίσει στη χώρα τεράστιες επιτυχίες που ακούγονται μέχρι και σήμερα. Μεγαλύτερο της όμως επίτευγμα ήταν η υιοθεσία του γιου της, Μάνου (δείτε τον εδώ), όταν ήταν παντρεμένη με τον πρώτο της σύζυγο.

Μπορεί να χώρισαν, ωστόσο, μέχρι και σήμερα διατηρούν άριστες σχέσεις όχι μόνο για χάρη του Μάνου, αλλά και γιατί η αγάπη που έχουν ο ένας για τον άλλον είναι μεγάλη.

Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν, η Χάρις Αλεξίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία τους, όπου πόζαραν αγκαλιά μαζί με τη σύντροφό του.

Αυτός είναι ο πρώτος σύζυγος της Χάρις Αλεξίου

Ο λόγος για τον Αχιλλέα Θεοφίλου, ο οποίος είναι σπουδαίος παραγωγός.

Χάρις Αλεξίου

Το εντυπωσιακό και κλασάτο της σπίτι

Τα τελευταία χρόνια, η Χάρις Αλεξίου πήρε τη μεγάλη απόφαση να κάνει μία στροφή στην καριέρα της και έτσι, αποχώρησε οριστικά από τον χώρο του τραγουδιού (δείτε εδώ για ποιο λόγο), ενώ παράλληλα έκανε και τα πρώτα βήματά της στην υποκριτική.

Την ίδια στιγμή έχει αποφασίσει να απέχει από τον κόσμο της showbiz, αν και στους επόμενους μήνες θα πραγματοποιήσει μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση με τη συμμετοχή της στη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του Mega (δείτε εδώ το πρώτο teaser που έχει κυκλοφορήσει).

Η ίδια βέβαια δεν έχει κρύψει ότι λατρεύει να μένει στο σπίτι της και να ασχολείται με τη μουσική. Άλλωστε ο προσωπικός της χώρος είναι ζεστός και αντανακλά σε μεγάλο βαθμό την προσωπικότητά της.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, η τραγουδίστρια είναι λάτρης της τέχνης για αυτό και ολόκληρη η διακόσμηση του σπιτιού είναι αρκετά ιδιαίτερη αλλά και vintage. Λατρεύει τα βιβλία και τα ζεστά χρώματα.

Χάρις Αλεξίου σπίτι