Έλενα Φερεντίνου: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο γιο του Νίκου Καρβέλα

Η πόζα στην αιώρα με τον μπέμπη αγκαλιά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλενα Φερεντίνου: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο γιο του Νίκου Καρβέλα

Η Ελένη Φερεντίνου (δείτε την με μαγιό) έφερε στον κόσμο πριν από μερικούς μήνες το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Νίκο Καρβέλα. Με αυτό τον τρόπο ο μουσικός χάρισε στην μεγάλη του κόρη Σοφία και στο γιο του Ανδρέα ένα αδερφάκι. Μπορεί το ζευγάρι να μην έχει κάνει καμία δήλωση για τις χαρές του, ωστόσο, δημοσιεύθηκε η πρώτη φωτογραφία του μπέμπη.

Η τραγουδίστρια έκανε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram την πρώτη της ανάρτηση με το μωρό της. Ξαπλωμένη σε μία αιώρα κρατούσε στην αγκαλιά της τον γιο της και απαθανατίστηκε από τον φακό.

Ο 70χρονος σήμερα Νίκος Καρβέλας έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά και σίγουρα η χαρά του δεν θα κρύβεται!

Το μωρό Καρβέλα - Φερεντίνο

Έλενα Φερεντίνου Νίκος Καρβέλας γιος

Δεκάδες αντιδράσεις για τη σημερινή εμφάνιση του Καρβέλα

Η Σοφία Καρβέλα έχει γυρίσει στην πατρίδα της για να περάσει ένα μαγικό καλοκαίρι στην Ελλάδα αλλά και για να περάσει όμορφες στιγμές με τους γονείς της, Άννα Βίσση και Νίκο Καρβέλα, τους οποίους δεν βλέπει και τόσο συχνά με την απόσταση που τους χωρίζει.

Η σχεδιάστρια μόδας μετά τις διακοπές, που έκανε με την μητέρα της και τα δύο αγόρια της Σκιάθο, επιστρέφοντας θέλησε να δει και τον μπαμπά της, με τον οποίο έβγαλε μια μοναδική και εντελώς εκκεντρική φωτογραφία. Ο Καρβέλας πόζαρε δίπλα της με μαύρο βαμμένο νύχι, ενώ δε δίστασε να φορέσει ένα μικρό τσαντάκι βόλτας.

«Ο μπαμπάς έχει γούστο»

Καρβέλας - Κόρη

Μετά την εκκεντρική εμφάνιση του Νίκου με την κόρη του, σειρά είχε η μαμά. Φυσικά και αυτή τη φορά ο μουσικός είχε έντονη εμφάνιση με το twitter να κάνει χαμό και να σχολιάζει επικά την κοινή τους έξοδο.

Την Πέμπτη 11/8 το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στο ΟΑΚΑ με σκοπό να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Σλάβια Πράγας για τα προκριματικά του Conference League.

Οι δυο τους διατηρούν καλές σχέσεις, με την κόρη τους τη Σοφία και τα εγγόνια τους να τους ενώνουν.

Βίσση - Καρβέλας

undefinedundefined