Ηθοποιός του Σασμού σε σχέση με ηθοποιό του Μαύρου Ρόδου - Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ηθοποιός του Σασμού σε σχέση με ηθοποιό του Μαύρου Ρόδου - Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Το νέο ζευγάρι της εγχώριας showbiz είναι γεγονός καθώς ο Μιχαήλ Ταμπακάκης και η Σάντυ Χατζηϊωάννου είναι τρελά ερωτευμένοι ο ένας για τον άλλον. Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες της εφημερίδας On Time, αποτελούν το νέο hot ζευγάρι όπου αναμένεται να απασχολήσει ιδιαίτερα.

Το νέο ζευγάρι της εγχώριας showbiz

Μάλιστα, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης πρωταγωνιστεί φέτος στη νέα σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο» όπου φαίνεται πολλά υποσχόμενο ενώ από την άλλη η Σάντη Χατζηϊωάννου υποδύεται την Τζένη από τον Σασμό.

Να τονίσουμε πως οι δυο τους γνωρίζονται αρκετό καιρό, ενώ έχουν και κοινές παρέες, καθώς η Ευγενία Σαμαρά είναι η “μανούλα” τους, οπως την αποκαλούν και οι δυο. Δείτε εδώ ποιο γνωστό ζευγάρι της showbiz παντρεύτηκε στα κρυφά

Λίγα λόγια για το ζευγάρι που "έκλεψε" τις εντυπώσεις

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης (Αθήνα, 10 Αυγούστου 1995) είναι Έλληνας ηθοποιός. Έχει συμμετάσχει σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο, καθώς και σε videoclips, έχοντας ξεχωρίσει στη σειρά ''Έρωτας Μετά''.

Είναι απόφοιτος του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος, ενώ έχει σπουδάσει υποκριτική στην Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου και Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Έχει κερδίσει το βραβείο Τέχνης του Αμερικανικού κολεγίου Ελλάδας και ήταν υποψήφιος για το βραβείο Χορν 2020.

Η Σάντυ Χατζηϊωάννου είναι ανερχόμενη Ελληνίδα ηθοποιός. Είναι 29 ετών αλλά η νεανική της εμφάνιση της επιτρέπει να υποδύεται την 18χρονη. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Χαλκίδα. Η οικογένεια της διατηρεί μαγαζί στο κέντρο της Χαλκίδας.

Μετακόμισε στην Αθήνα για να κυνηγήσει το όνειρο της και να σπουδάσει υποκριτική. Σπούδασε στο Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, όπου άρχισε να φοιτά το 2015.