«Με καταράστηκε...» - Το παράπονο του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην εγκυμονούσα Τούνη μετά το ατύχημά του στη Σαμοθράκη

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Με καταράστηκε...» - Το παράπονο του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην εγκυμονούσα Τούνη μετά το ατύχημά του στη Σαμοθράκη

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου άφησε για λίγες μέρες την Ιωάννα Τούνη και το παιδί τους και βρέθηκε στη Σαμοθράκη με την παρέα του για να "ξεδώσει" και να χαλαρώσει. Ένα μικρό ατύχημα του χάλασε για λίγο τα σχέδια και χωρίς να το καταλάβει καν ήρθε η μέρα της επιστροφής. Έτσι, το Σάββατο 20/8 βρέθηκε και πάλι στο πλευρό της καλής του.

Δημοσίευσε, μάλιστα, και μερικά stories στα οποία έλεγε αστειευόμενος πως η σύντροφός του τον καταράστηκε και γι' αυτό τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά ούτε και στην προσπάθειά του να γυρίσει.

Το παράπονο του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Ιωάννα Τούνη μετά την επιστροφή του από την Σαμοθράκη

"Τελείωσε το free pass που είχα για δυο μέρες που με καταράστηκε και πέρασα τρομερά. Δεν έχει να λέει αυτό γιατί εκείνη φταίει γιατί δεν φταίει η Σαμοθράκη. Έκανα Αλεξανδρούπολη Κατερίνη δυο ώρες και 34 λεπτά!", είπε χαρακτηριστικά.

Δημήτρης Αλεξάνδρου - Ιωάννα Τούνη

«Θα πάρω τον γιο μου και θα φύγω»

Όσα χρόνια κι αν χωρίζουν την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και έζησαν μοναδικές στιγμές αυτό το διάστημα στην Κρήτη, όπου χαλάρωσαν και προσπάθησαν να απολαύσουν μερικές στιγμές οι δυο τους μακριά από τον θόρυβο της πόλης, βλέποντας το παιδάκι τους να μεγαλώνει μέσα στην κοιλίτσα της μητέρας του.

Βέβαια, όπως όλα τα ερωτευμένα ζευγάρια, έτσι και εκείνοι, έχουν τα καβγαδάκια τους και η διάσημη Influencer δεν διστάζει "να τα βγάλει όλα στη φόρα" και να ζητήσει την υποστήριξη του κοινού. Αυτή τη φορά, αιτία στάθηκε το γεγονός πως ο σύντροφός της δεν την έβγαλε φωτογραφίες.

«Είμαστε εδώ τέσσερις μέρες και δεν έχεις βγάλει το κορίτσι σου μια φωτογραφία, μόνο μία φωτογραφία, μια στερνή μόνο φωτογραφία», είπε αρχικά η ίδια με τον Αλεξάνδρου να της απαντάει: «Καλά σε έχω βγάλει πάρα πολλές φωτογραφίες».

«Πότε; Πες την αλήθεια. Μία λήψη με έβγαλες», είπε χαρακτηριστικά εκείνη στη συνέχεια, ενώ εκείνος της εξήγησε: «εσύ είπες καμία και σε έχω βγάλει ήδη μία…».

Με έντονο ύφος τότε η Τούνη επισήμανε: «Αγάπη μου, δεν είπα καμία, είπα μία… βάζεις λόγια στο στόμα μου που δεν τα είπα ποτέ!». Και ο σύντροφός της είπε: «πιο εύκολα παίζει κάποιος ρώσικη ρουλέτα παρά να βγάλει κάποιος φωτογραφία εσένα…», με την Infuencer να κάνει γκριμάτσες.

Όμως, υπήρξε και συνέχεια από την πλευρά του μοντέλου: «Να βρεις κάποιον άλλον να σε βγάζει» με την εγκυμονούσα να του απαντά «θα βρω κάποιον άλλον τον γιο σου». «Ούτε καν, θα πάρω τον γιο μου και θα φύγω…», τόνισε και ξέσπασαν και οι δύο σε γέλια.

Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου