«Ας έστελνε» - Περιτριγυρισμένη από 7 άντρες η Κατερίνα Καινούργιου φορώντας μόνο μία ρόμπα λίγο πριν τον γάμο

Δείτε την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ας έστελνε» - Περιτριγυρισμένη από 7 άντρες η Κατερίνα Καινούργιου φορώντας μόνο μία ρόμπα λίγο πριν τον γάμο

Το βράδυ του Σαββάτου 20/8 θα λάβει χώρα στην Κεφαλονιά ο γάμος για τον οποίο μιλά διαρκώς η Κατερίνα Καινούργιου. Οι καλοί της φίλοι θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου και εκείνη ήδη το γιόρτασε στο πλάι της νύφης κατά το μπάτσελορ πάρτι που της ετοίμασε.

Λίγες ώρες πριν από την τελετή, όμως, επισκέφθηκε και τον γαμπρό και φωτογραφήθηκε με επτά από τους καλούς του φίλους, δημοσιεύοντας την φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας την επική ατάκα "Ας έστελνε", απολαμβάνοντας το γεγονός πως είναι μόνη περιτριγυρισμένη από τόσους άντρες.

Η Κατερίνα Καινούργιου ανάμεσα σε επτά άντρες πριν τον γάμο

Φορούσε μία εμπριμέ ρόμπα και ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά για να κρύψει την κούραση από το ξενύχτι, ενώ παράλληλα είχε τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά.

Κατερίνα Καινούργιου

Αυτοσαρκάζεται μέσα από ένα απίθανο στιγμιότυπο της - Η επική ατάκα της παρουσιάστριας στο Instagram

Η Κατερίνα Καινούργιου απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες των διακοπών της λίγο πριν επιστέψει στην καθημερινότητά της και την εκπομπή της Super Κατερίνα (δείτε εδώ την απόφαση του σταθμού για την εκπομπή) και πολλές φορές συνηθίζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τη παιδική της ηλικία, όπου αυτοσαρκάζεται και διασκεδάζει (δείτε επίσης την φωτογραφία που κρατά μετά το χωρισμό της).

Το απόγευμα της Παρασκευής λοιπόν 19/8, έκανε μία χιουμοριστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και αποφάσισε να μοιραστεί μία φωτογραφία της από όταν ήταν μικρή.

Η ίδια λοιπόν, θέλησε να αυτοσαρκαστεί δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, όπου τη βλέπουμε ανέμελη στην παραλία, με κοντά βρεγμένα μαλλιά, κάτι που δεν κάνει τώρα, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Τότε που έβρεχα τα μαλλιά» τρολάροντας τον εαυτό της.

 Η επική ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου στο Instagram