«Δυστυχώς, αυτός ο...» - Η αντίδραση του Ιορδάνη Χασαπόπουλου μετά την αναβολή της πρεμιέρας της εκπομπής του

Αρκετά δυσαρεστημένος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δυστυχώς, αυτός ο...» - Η αντίδραση του Ιορδάνη Χασαπόπουλου μετά την αναβολή της πρεμιέρας της εκπομπής του

Την Παρασκευή 19/8 "έσκασε" η είδηση πως η εκπομπή του Ιορδάνη Χασαπόπουλου και της Ανθής Βούλγαρη, Κοινωνία Ώρα Mega, αναβάλει την πρεμιέρα της, καθώς όπως εξήγησε η παρουσιάστρια, διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό και θα χρειαστεί να παραμείνει σε καραντίνα.

Το γεγονός αυτό ήταν αρκετά δυσάρεστο και για τον συνάδελφό της, ο οποίος θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τονίζοντας πως τέτοια ζητήματα δεν μπορεί να τα προβλέψει κανείς, ωστόσο ελπίζει πως μετά την παράταση όλα θα συνεχίσουν την κανονική τους ροή, δίχως εμπόδια.

Τα πρώτα λόγια του Ιορδάνη Χασαπόπουλου για την αναβολή της πρεμιέρας της εκπομπής Κοινωνία Ώρα Mega

«Καλημέρα σε όλες και σε όλους καλό σαββατοκύριακο. Δυστυχώς αυτός ο κορωνοιός έρχεται εκεί που δεν τον περιμένεις. Λίγα εικοσιτετράωρα πριν την έναρξη της νέας σεζόν, χτύπησε την @anthivoulgari.

Για να μην έχουμε άλλες απώλειες τις επόμενες ημέρες και για να είμαστε σίγουροι, υγιείς και δυνατοί, όλοι μας στην ομάδα της @koinoniaoramega , πήραμε μια μικρή παράταση και θα ξεκινήσουμε μέσα στην εβδομάδα. Η πρόληψη, η μάσκα και ο συνεχής έλεγχος με τέστ, μας προφυλάσσουν από τα χειρότερα και κυρίως μας βοηθούν στα σχέδια μας. Καλή αρχή σε όλους», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Ιορδάνης Χασαπόπουλος

Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για την ματαίωση της έναρξης

«Σας ενημερώσουμε ότι η πρεμιέρα της εκπομπής «Κοινωνία ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη για την Δευτέρα 22 Αυγούστου, εκτάκτως αναβάλλεται.

Στην πρωινή ενημερωτική ζώνη θα συνεχίσει η καλοκαιρινή εκδοχή της εκπομπής «Κοινωνία ώρα MEGA» με τον Νικήτα Κορωνάκη και τη Βελίκα Καραβάλτσιου.

Για τη νέα ημερομηνία πρεμιέρας της εκπομπής «Κοινωνία ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη θα ενημερωθείτε έγκαιρα. Σας ευχαριστούμε πολύ».