Στιγμές ευτυχίας για την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη πριν την βάφτιση των διδύμων - Τι συνέβη;

Η ανάρτησή τους στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στιγμές ευτυχίας για την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη πριν την βάφτιση των διδύμων - Τι συνέβη;

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένα πολύ αγαπητό ζευγάρι για το κοινό. Πολύ συχνά δοκιμάζουν να κάνουν καινούρια πράγματα για να ανανεώνονται, ιδιαίτερα αν λάβει κανείς το γεγονός πως η πρώτη πήγε μέχρι και σε αγώνα μπάσκετ με τα παιδιά της, ωστόσο αυτό που κάνουν περισσότερο όταν θέλουν να ξεφύγουν και να χαλαρώσουν είναι τα ταξίδια.

Έτσι, από την Παρασκευή 19/8 βρέθηκαν στην Ισλανδία, σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον και κλίμα από το καλοκαίρι της Ελλάδας και η σύντροφος του παρουσιαστή το ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την πιο τρυφερή ανάρτηση.

Το ταξίδι της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη στην Ισλανδία

«Hello Iceland ????????….Από χθες βρισκόμαστε στην Ισλανδία! Δεν περίμενα να μαγευτώ τόσο από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου σ’ αυτή τη βγαλμένη από άλλο πλανήτη χώρα!

Το πρόγραμμα έχει 6 μέρες road-trip και η πρώτη μας στάση ήταν το μαγευτικό blue lagoon με τα ζεστά του μπλε νερά που βγαίνουν από 2000 μέτρα κάτω από τη γη! Μέσα ζέστη έξω κρύο και η αίσθηση είναι μοναδική ! Μέσα σε μια μόνο μέρα είδαμε τόσα πράγματα, που ανυπομονώ να τα μοιραστούμε μαζί σας», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Χριστίνα Μπόμπα

Οι δίδυμες είπαν την πρώτη τους λέξη - Δε μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυα του ο παρουσιαστής

Το ζεύγος Τανιμανίδη αφού έζησε αρχικά τον έρωτα του σε όλες τους εκφάνσεις, στη φάση αυτή έχει τη χαρά να απολαμβάνει την ύπαρξη των κορών του, οι οποίες από ότι φαίνεται ήρθαν στη ζωή για τους μαγέψουν.

Η οικογένεια το προηγούμενο διάστημα στη Μύκονο, εκεί όπου με τη βοήθεια των γιαγιάδων τους, έκαναν διακοπές και παράλληλα ετοίμαζαν τη βάφτιση της Φιλίππα και της Αριάννα.

Αυτό που δεν περίμεναν να ζήσουν όμως στο νησί των ανέμων και τους έχει τρελάνει θετικά, είναι ότι οι μικρές λένε τις πρώτες τους λέξεις και συγκεκριμένα ο Σάκης, έκλαψε στο άκουσμα της λέξης ''Μπαμπά''.

«''Μπαμπά''! Κι έτσι απλά, με μια μόνο λέξη, οι κόρες μου κατάφεραν να με κάνουν να φορέσω κι εγώ πάνα…».