Μοίρασε "εγκεφαλικά" η Βρισηίδα Ανδριώτου - Η πόζα πάνω σε σκάφος με μαύρο μαγιό

Η ανάρτηση στο instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μοίρασε

Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media μετά το τέλος του Survivor 5. Συγκεκριμένα η ίδια απολαμβάνει ιδιαίτερα να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Μάλιστα, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι φαίνεται πως είναι καλά τόσο στα προσωπικά της όσο και στα επαγγελματικά της μιας και αναμένεται να μείνει μόνιμα στην Αθήνα από τον Σεπτέμβρη. Το βράδυ του Σαββάτου (20/8) το μοντέλο προχώρησε σε μια δημοσίευση με θέα την θάλασσα.

Μάλιστα, στη λεζάντα της ανάρτησής της η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Κυρία είναι εκείνη που δεν ενδιαφέρεται να έχει πολλούς άνδρες στα πόδια της αλλά έναν στο ύψος της!».

Η ανάρτηση της Βρισηίδας Ανδριώτου

Το πρόβλημα που της άφησε το Survivor

Η Βρισηίδα Ανδριώτου κατά τη διάρκεια του Survivor 5 έδειξε έναν πολύ δυναμικό χαρακτήρα, ενώ στα αγωνίσματα έδινε πάντα τον καλύτερό της εαυτό, γι' αυτό και κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι μέχρι και λίγο πριν το τέλος. Όσο κι αν φαίνεται, λοιπόν, πως απολαμβάνει τις διακοπές της με τον Σπύρο Μαρτίκα ανταλάσσοντας συνεχώς φιλιά, αποκάλυψε πως τα βιώματά της στον Άγιο Δομίνικο δεν την αφήνουν να ησυχάσει.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μοντέλο εξήγησε πως έχει κλείσει ραντεβού για αιματολογικές εξετάσεις, καθώς αισθάνεται πολύ αδύναμη από τότε που επέστεψε και διαβεβαίωσε το κοινό της πως δεν πρόκειται για κορωνοϊό.

«Δεν έχω κορώνα. Το έχω από πότε που γύρισα από το παιχνίδι. Πρέπει οι αιματολογικές μου να είναι στον πάτο. Είμαι αδιάθετη, οπότε χάνω και πολύ αίμα. Οπότε σήμερα με έχει πιάσει περισσότερη κούραση από όλες της μέρες. Τα πόδια μου από το πρωί που ξυπνάω τα νιώθω μουδιασμένα και ο αυχένας με πρόβλημα λόγω ότι 6 μήνες κοιμόμουν σε έναν σάκο. Θα αρχίσω θεραπεία από Σεπτέμβριο», είπε χαρακτηριστικά η ίδια μιλώντας στους διαδικτυακούς της φίλους.