«Τώρα δεν το πάλεψα καθόλου...» - Η εξομολόγηση του Ουγγαρέζου για την συνεργασία του με την Μενεγάκη

«Τώρα έχω αρχίσει και πατάω στα πόδια μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Τώρα δεν το πάλεψα καθόλου...»  - Η εξομολόγηση του Ουγγαρέζου για την συνεργασία του με την Μενεγάκη

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παραχώρησε συνέντευξη στη Σπυριδούλα Τριάντου για το «Secret» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής δεν δίστασε να μιλήσει για την συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη την ώρα που ετοιμάζονται για την εκπομπή του MEGA -Αυτό είναι το νέο μέλος στο πάνελ.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την Ελένη Μενεγάκη

«Έτσι όπως είναι σήμερα, είναι η Ελένη Μενεγάκη, δυο θέσεις κενές και η επόμενη μετά παρουσιάστρια. Η Ελένη κάνει μια άλλη τηλεόραση. Στη δουλειά μας είμαστε επαγγελματίες, για αυτό και πληρώνεσαι και βάζεις τα δυνατά σου. Έχω ταιριάξει σε καταστάσεις πολύ διαφορετικές από εμένα. Τώρα δεν το πάλεψα καθόλου. Έγινε αναίμακτα. Φέτος δεν ζορίστηκα. Ήταν μια πολύ καλή χρονιά, ήταν αυτό που ήθελα, η εξέλιξη, το επόμενο βήμα».

Η δουλειά μας στην «Ελένη» αντιμετωπίζεται εντελώς διαφορετικά. Η παρουσιάστρια με την Ελένη Γελαλή, την αρχισυντάκτρια, κάθε μέρα δημιουργούν την εκπομπή στο μυαλό τους και η σκαλέτα καταγράφει αυτό που σκέφτονται οι «Ελένες». Αυτό είναι κάτι σαν χάρτης.

Δημήτρης Ουγγαρέζος

Κι εσύ πρέπει να βρεις τη θέση σου και τον ρόλο σου. Να τα εκφράσεις. Η εκπομπή είναι ήδη έτοιμη στο μυαλό της Ελένης Μενεγάκη τη στιγμή που ξεκινάει χρονικά! Ξυπνάμε την ίδια ώρα περίπου, έχουμε μιλήσει γύρω στις 06:30 και έχουμε μια σκαλέτα και εσύ πασάρεις και μιλάς σαν να είναι μια χορογραφία, που ξέρεις που μπαίνεις, τι λες, πόσο μιλάς. Όλο αυτό είναι μια παράσταση που το σενάριο το φτιάχνει η Ελένη Μενεγάκη με την Ελένη Γελαλή».

Φυσικά και θα ήθελα να έχω μέλλον με την Ελένη. Για να το χαρείς αυτό, θα πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Τώρα έχω αρχίσει και πατάω στα πόδια μου».

«Για την Ελένη έφυγα από τον ΑΝΤ1...»

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (20/6) ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του μέλλον (δείτε εδώ τι είπε) καθώς και στη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη.

Ο παρουσιαστής εξήγησε πως η Ελένη Μενεγάκη ήταν ο λόγος που τον έκανε να φύγει από τον ΑΝΤ1 και να πάει στο Mega.

«Στην Ελένη θα έμενα. Η Ελένη με αναβάθμισε. Αν δεν είμαστε η συνέπεια του λόγου μας, τότε δεν είμαστε τίποτα. Της το χρωστάω της Ελένης, γιατί είναι ένας από τους ανθρώπους που είναι τόσο γενναιόδωρη και αληθινή και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ.

Για την Ελένη έφυγα από τον ΑΝΤ1 και δεν θα την άφηνα. Ανεξάρτητα από την πρόταση που θα μου έκαναν, θα έμενα στην εκπομπή της. Είμαι σίγουρος ότι έτσι θα έκανα... Όταν έχω κάποιο πρόβλημα, ζητώ την γνώμη της και η αλήθεια είναι ότι με βοηθάει πολύ. Η Ελένη σε συμβουλεύει, μεταφέροντάς εμπειρίες από την δική της ζωή και εκεί ακριβώς είναι το μυστικό. Ότι σε βάζει στον κόσμο της», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.