Καλημέρα Ελλάδα: Βγήκε στον αέρα το πρώτο κοινό τρέιλερ του Παπαδάκη με την Αναστασοπούλου

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Καλημέρα Ελλάδα: Βγήκε στον αέρα το πρώτο κοινό τρέιλερ του Παπαδάκη με την Αναστασοπούλου

Η νέα τηλεοπτική σεζόν αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω καθώς μετά από τις μεταγραφές που έγιναν στους περισσότερους σταθμούς το επόμενο "αχτύπητο" δίδυμο πρόκειται να είναι ο Γιώργος Παπαδάκης (δείτε τον εδώ χωρίς το μουστάκι του) μαζί με την Μαρία Αναστασοπούλου μέσα από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου (20/8) προβλήθηκε για πρώτη φορά το νέο κοινό τρέιλερ των δυο παρουσιαστών για το ανανεωμένο «Καλημέρα Ελλάδα».

Σε αυτό παρακολουθούμε την Μαρία Αναστασοπούλου να εισέρχεται στο πλατό της πρωινής εκπομπής και ο Γιώργος Παπαδάκης να την υποδέχεται με ένα γλυκό χαμόγελο.

Το νέο τρέιλερ για την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»

Ο Γρηγοριάδης μιλά για τη μελλοντική απόσυρση του Παπαδάκη

Ο παρουσιαστής Γιώργος Γρηγοριάδης, που είναι ένας από τους αγαπημένους συνεργάτες του Γιώργου Παπαδάκη , μίλησε στην εφημερίδα Real News και την δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα για τη μελλοντική απόσυρση του από την τηλεόραση. Αναφέρει ακόμα τα στοιχεία που του έχει προσφέρει η συνεργασία του με έναν τόσο έμπειρο άνθρωπο του χώρου.

Υπενθυμίζεται ότι κυκλοφόρησε από τον ANT1 το πρώτο επίσημο τρέιλερ του «Καλημέρα Ελλάδα», όπου βλέπουμε τον Γιώργο Παπαδάκη να ξυρίζεται και να γίνεται η πρώτη αναφορά στο όνομα της Μαρίας Αναστασοπούλου που εγκατέλειψε το ΣΚΑΙ και τον Δημήτρη Οικονόμου, προκειμένου να είναι στο πλάι του από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

-Από την επόμενη σεζόν θα αναλάβεις τη δική σου εκπομπή. Πως προέκυψε η ιδέα; Ήταν κάτι που ήθελες;

«Ο σταθμός αποφάσισε από τη νέα σεζόν να μπει δυναμικά στον ανταγωνισμό της πολύ πρωινής ενημερωτικής ζώνης. Με εμπιστεύεται σε αυτό το εγχείρημα, μου δίνει τη ζώνη 5 με 6 το πρωί. Δέχομαι με χαρά την πρόταση και θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες όλων όσοι με εμπιστεύονται».

-Είσαι από τους αγαπημένους συνεργάτες του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος δήλωσε πως την επόμενη χρονιά θα παραδώσει τη σκυτάλη της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα». Πως σου φαίνεται αυτή η απόφαση του;

«Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ένας πολύ επιτυχημένος μαραθωνοδρόμος στην πρωινή ζώνη της τηλεόρασης. Από φέτος μόνος του δήλωσε ότι θα ασχοληθεί με τη «σκυταλοδρομία». Θα είναι δική του καθαρά απόφαση να παραδώσει τη σκυτάλη της εκπομπής του, όμως είμαι βέβαιος πως θα παραμείνει έστω και πίσω από τις κάμερες, με ουσιαστικό και επιτελικό, συμβουλευτικό ρόλο σε όποιον/όποια επιλέξει ο ίδιος να τον διαδεχθεί».

-Τι κρατάς εσύ από τη συνεργασία μαζί του;

«Την εργατικότητα του, την ευστροφία του, το επαγγελματικό ήθος του. Με βοήθησε να σταθώ στα πόδια μου, μου έδωσε ευκαιρίες να αποδείξω τις δυνατότητες μου».

Πηγή: Real Life