Ραγίζει καρδιές η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα - Η φωτογραφία από το τελευταίο καλοκαίρι πριν πεθάνει

«Εκδρομή στη Μύκονο, τελευταίο μπάνιο όλοι μαζί. Λείπεις σε όλους...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ραγίζει καρδιές η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα - Η φωτογραφία από το τελευταίο καλοκαίρι πριν πεθάνει

Μετά την τελευταία του συναυλία, που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό θέατρο Βόλου, στις 6 Σεπτεμβρίου ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έμεινε στο σπίτι του στον Πτελεό Μαγνησίας. Τα ξημερώματα της 9ης Σεπτεμβρίου 2019, έπαθε ανακοπή καρδιάς, κατά τη διάρκεια του ύπνου του (δείτε τις αποκαλύψεις του γιατρού του).

Όταν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε, ήταν ήδη νεκρός. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Απεβίωσε σε ηλικία 62 ετών και στην κηδεία του το κλίμα ήταν πολύ βαρύ με τον κόσμο να έχει κλείσει όλους τους δρόμους.

Σήμερα, περίπου 3 χρόνια από το θάνατο του, η κόρη του Μαρία, έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία από το τελευταίο καλοκαίρι που πέρασαν μαζί. Ένα μήνα πριν φύγει ξαφνικά από τη ζωή...

Η ανάρτηση της κόρης του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

«Αύγουστος 2019. Εκδρομή στη Μύκονο, τελευταίο μπάνιο όλοι μαζί. Λείπεις σε όλους...», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Κλάρα

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας κόρη

Η συγκινητική αναφορά του Νίκου Πορτοκάλογλου

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Πορτοκάλογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν είναι εύκολο να κάνεις φιλίες μέσα στον χώρο όταν είσαι στην ίδια αρένα και παλεύεις και παλεύει και ο άλλος για τον δικό του στόχο. Δεν είναι πολύ εύκολο. Θυμάμαι πολύ καλά προς την προηγούμενη συνέντευξη την είχαμε κάνει μαζί με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα».

«Αυτό που συνέβη με τον Λαυρέντη συνέβη γιατί στην πραγματικότητα βρεθήκαμε μετά από σχεδόν 40 χρόνια παράλληλης πορείας. Σε φάση ωριμότητας που δεν είχαμε πια την πρεμούρα να αποδείξουμε κάτι ο ένας στον άλλον. Οπότε έγινε ένα μαγικό πράγμα εκείνη την χρονιά».

«Μου λείπει πολύ, πολύ. Κράτησε λίγο η συνεργασία μας και, όταν το σκέφτομαι αυτό, λέω κάλλιο αργά πάρά ποτέ. Πάλι καλά που έγινε αυτή η συνεργασία και συναντηθήκαμε μουσικά».