«Δεν φοβάμαι...» - Η σπαρακτική ανάρτηση της Ιλένια Ουίλιαμς για τον θάνατο του πατέρα της, Ρόμπερτ

Το συγκινητικό στιγμιότυπό τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν φοβάμαι...» - Η σπαρακτική ανάρτηση της Ιλένια Ουίλιαμς για τον θάνατο του πατέρα της, Ρόμπερτ

Το πρωί της Κυριακής 21/8 ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών και σκόρπισε ανείπωτη θλίψη στην οικογένειά του, τους φίλους και τους συνεργάτες του. Από την πρώτη στιγμή διάφορα γνωστά πρόσωπα, όπως η Σοφία Βόσσου, έσπευσαν να εκφράσουν τη θλίψη και τα συλλυπητήριά τους, ωστόσο η κόρη του, Ιλένια, προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση πριν από λίγα λεπτά.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου τραγουδούσε δίπλα στον πατέρα της στο σαλόνι του σπιτιού τους, την ώρα που εκείνος έπαιζε κιθάρα. Μάλιστα, έγραψε και μερικά συγκινητικά λόγια στην προσπάθειά της να δείξει πως είναι δυνατή και πάντα θα τον έχει στην καρδιά της.

Η πρώτη ανάρτηση της Ιλένια Ουίλιαμς για τον θάνατο του πατέρα της

«Δεν φοβάμαι. Ξέρω ότι είσαι ακόμα εδώ. Ότι στέκεσαι δίπλα μου. Μπαμπά μου, μπαμπά μας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ιλένια Ουίλιαμς - Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Ποιος ήταν ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς γεννήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου 1949 ήταν Έλληνας τραγουδιστής. Το 1977 συμμετείχε στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision

Από τις αρχές της δεκαετίας του 1970 ήταν κιθαρίστας και τραγουδιστής της ροκ μπάντας Poll. Από το 1974 ήταν επίσης ενεργός τραγουδιστής ποπ και ροκ. Εκπροσώπησε την Ελλάδα με τρεις άλλους τραγουδιστές στον διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον 1977 και έφτασε με το τραγούδι Μάθημα Σολφέζ στην πέμπτη θέση.

Το πρώτο του άλμπουμ κυκλοφόρησε το 1974 με τίτλο "Robert Williams". To 1976 σημείωσε μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι «Μίλα μου» από το άλμπουμ «Εσύ κι εγώ».

Το 1991 συνέβαλε σημαντικά στην τηλεοπτική σειρά «Η Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου, για την οποία έγραψε τη μουσική και τους στίχους για πολλά τραγούδια, με σημαντικότερο το τραγούδι έναρξης με τίτλο «Μες στην προσευχή μου». Το άλμπουμ «Η Λάμψη» κυκλοφόρησε το 1992.