Συγκινεί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με το "αντίο" στον πατέρα της πρώην του, Ιλένια Ουίλιαμς - «Έφυγε ο καλύτερος άνθρωπος που...»

«Νιώθω την ανάγκη να πω...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκινεί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με το

Δύσκολη μέρα η σημερινή Κυριακή (21/8), καθώς η είδηση πως ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς άφησε την τελευταία του πνοή προκάλεσε σοκ στην ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα στους ανθρώπους που τον γνώριζαν καλύτερα απ' όλους. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος διατηρούσε σχέση με την κόρη του, Ιλένια, για πολλά χρόνια και έτσι ήρθαν αρκετά κοντά.

Ο ίδιος, λοιπόν, θέλησε να πει το δικό του "αντίο" δημόσια, αν και δεν συνηθίζει να κάνει τέτοιου είδους δηλώσεις. Έτσι, μέσα από τα λόγια του, τόνισε πως ήταν ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που είχε στη ζωή του και πως ποτέ του δεν μιλούσε άσχημα για κανέναν ακόμη κι αν του είχαν συμπεριφερθεί άσχημα.

Το "αντίο" του Δημήτρη Ουγγαρέζου στον πατέρα της πρώην του Ιλένια Ουίλιαμς

«Δε γράφω τέτοια… Φροντίζω να μη μπερδεύω τα δημόσια με «τα δικά μου». Όμως, νιώθω την ανάγκη να πω σε όλους, όσοι δεν τον γνώρισαν ότι σήμερα έφυγε ο καλύτερος άνθρωπος που συνάντησα. Εκείνος που δεν είχε να πει κακή κουβέντα ακόμη κ για όποιον τον αδίκησε. Αντίο Ρόμπερτ μου»

Δημήτρης Ουγγαρέζος

Η σπαρακτική ανάρτηση της Ιλένια Ουίλιαμς για τον θάνατο του πατέρα της, Ρόμπερτ

Από την πρώτη στιγμή διάφορα γνωστά πρόσωπα, όπως η Σοφία Βόσσου, έσπευσαν να εκφράσουν τη θλίψη και τα συλλυπητήριά τους, ωστόσο η κόρη του, Ιλένια, προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση πριν από λίγα λεπτά.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου τραγουδούσε δίπλα στον πατέρα της στο σαλόνι του σπιτιού τους, την ώρα που εκείνος έπαιζε κιθάρα. Μάλιστα, έγραψε και μερικά συγκινητικά λόγια στην προσπάθειά της να δείξει πως είναι δυνατή και πάντα θα τον έχει στην καρδιά της.

«Δεν φοβάμαι. Ξέρω ότι είσαι ακόμα εδώ. Ότι στέκεσαι δίπλα μου. Μπαμπά μου, μπαμπά μας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ιλένια Ουίλιαμς - Ρόμπερτ Ουίλιαμς