Χαμός στο σπίτι Ιωάννας Τούνη - Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Αθήνα μετά την επιστροφή τους από την Θεσσαλονίκη

"Με έβαλε να τρίψουμε πατώματα, να καθαρίσουμε"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμός στο σπίτι Ιωάννας Τούνη - Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Αθήνα μετά την επιστροφή τους από την Θεσσαλονίκη

Από την Θεσσαλονίκη Αθήνα ταξίδεψαν οδικώς η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Η instagrammer κατεβαίνει για πρώτη φορά στην πρωτεύουσα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της (δείτε το φύλο του μωρού), αφού ο γιατρός της είχε πει πως δεν πρέπει να ταράζεται, να βγαίνει στην ζέστη και να κουράζεται, οπότε είχε επιλέξει να μείνει στο σπίτι της και κοντά στους φίλους της, την ώρα που ο αγαπημένος της έκανε ολιγοήμερες διακοπές.

Το ζευγάρι λοιπόν, από χθες 21/8 βρίσκεται στο σπίτι του στα βόρεια προάστια. Ωστόσο, την πρώτη ημέρα δεν τα πέρασαν πολύ καλά, αφού γινόταν χαμός και έπρεπε να καθαρίσουν.

Μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε δυο βίντεο όπου έκανε τα παράπονα της στον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Τα βίντεο της Τούνη με τον Αλεξάνδρου

«Ήρθαμε οδικώς με τον κύριο από Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και με το που σκάμε στο σπίτι μου λέει, “αγάπη, το σπίτι είναι μπ@@@@@λο. Και με έβαλε να τρίψουμε πατώματα, να καθαρίσουμε, σκουπίσματα, σφουγγαρίσματα…», είπε αρχικά στο βίντεό της η ίδια.

«Εγώ τα έκανα» ακούγεται να φωνάζει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την εκείνη να απαντά, «Τι εσύ τα έκανες μωρέ; Γι’ αυτό με έφερε στην Αθήνα να μου το θυμηθείτε».

Το βίντεο της Ιωάννας Τούνη με την αναφορά στην εγκυμοσύνη και τον Αλεξάνδρου που έγινε viral

Η Ιωάννα Τούνη εκτός από λάτρης που Instagram, αφού είναι μια από τις πηγές εσόδων της, είναι πλέον και καθημερινή χρήστης του Tik Tok.

Λίγο μετά λοιπόν, το βίντεο που ανάρτησε και προκάλεσε σάλο από πολλούς χρήστες, μοιράστηκε ένα μιλώντας χιουμοριστικά για τη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και το γεγονός πως έκαναν παιδί στον πρώτο χρόνο.

Συγκεκριμένα, έγραψε "Άτομα που ερωτεύονται κάποιον μόλις τον δουν και κάνουν παιδί μαζί του στον πρώτο χρόνο" ενώ από πίσω ακουγόταν η φωνή "guilty" που σημαίνει "ένοχη".

Το εν λόγω βίντεο μετρά 750 χιλιάδες προβολές και 58 χιλιάδες likes.

@j.touni

Μα για ποιές λέει? 😂😂🙋🏼‍♀️ #fy #fyp #greece #tiktokgreece #jtouni #touni #viral

♬ original sound - athena - athena