Κορμάρα η Ζέτα Μακρυπούλια στα 44 της - Το απόλυτο μυστικό που την κρατά σε φόρμα στις διακοπές της

«Έτσι για να δούμε την μεγαλύτερη εικόνα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κορμάρα η Ζέτα Μακρυπούλια στα 44 της - Το απόλυτο μυστικό που την κρατά σε φόρμα στις διακοπές της

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου της αρέσει να δημοσιεύει τον τελευταίο καιρό διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητά της μιας και η γνωστή παρουσιάστρια έχει άπλετο χρόνο.

Λίγο καιρό πριν ξεκινίσει για 6η συνεχόμενη χρονιά η ψυχαγωγική εκπομπή που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1, αποφάσισε να κάνει μια νέα ανάρτηση το βράδυ της Κυριακής (21/8) όπου όπως θα δείτε παρακάτω αποκάλυψε μια αγαπημένη της ασχολία.

Ο λόγος για την πεζοπορία, φυσικά δεν αποκάλυψε την τοποθεσία των διακοπών της. Μάλιστα, στη λεζάντα της ανάρτησής της η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλοκαίρι και πεζοπορία! Ας πάρουμε λίγο τα βουνά προς τα πάνω… Έτσι για να δούμε την μεγαλύτερη εικόνα!».

Η ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια

Έπαιζε με τα κύματα δείχνοντας τους κοιλιακούς της - Νέα στιγμιότυπα από τις διακοπές της Ζέτας Μακρυπούλια

Από τις πιο ωραίες παρουσίες και τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz είναι αδιαμφησβήτητα η Ζέτα Μακριπούλια. Η παρουσιάστρια και αυτό το καλοκαίρι έχει επιλέξει να το περάσει παρέα με την κολλητή της παρέα, όπως είναι ο Νίκος Μουτσινάς με τον οποίο πέρασε ορισμένες μέρες των διακοπών της, και μοιράζεται πολλές φορές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα από τις στιγμές χαλάρωσής της.

Η νέα ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια που "έριξε" το Instagram

Πριν λίγες ώρες λοιπόν, θέλησε να μοιραστεί με το κοινό της ακόμη λίγες φωτογραφίες από το μπάνιο της στην θάλασσα, όπου ανέμελη και χαμογελαστή παίζει με τα κύματα, το μάτι μας όπως πάει στο απίστευτο σώμα της, το οποίο και να θέλει δεν μπορεί να το κρύψει, καθώς με κάθε κίνησή της, διακρίνονται οι κοιλιακοί της.

Νέα στιγμιότυπα από τις διακοπές της Ζέτας Μακρυπούλια