Οι σαμπάνιες και τα "καυτά" φιλιά - Το party Σπυροπούλου και Σταθοκωστόπουλου για την επέτειο της σχέσης τους

Έσβησαν μέχρι και τούρτα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι σαμπάνιες και τα

Δυο χρόνια σχέσης γιορτάζουν σήμερα Κυριακή 22/8 η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Το ζευγάρι που περιμένει με ανυπομονησία το πρώτου του παιδάκι έκανε party αργά το βράδυ του Σαββάτου για την επέτειο του, μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα στη Ρόδο.

Η παρουσιάστρια ντυμένη στα λευκά και ο σύντροφός της με σακάκι έσβησαν τα κεράκια μιας λαχταριστής σοκολατένιας τούρτας, ενώ έκαναν και πρόποση με σαμπάνια. Διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της σχέσης τους και δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι.

Τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται στον τόπο καταγωγής της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και καθημερινά απολαμβάνουν τις βόλτες τους αλλά και τις βουτιές στη θάλασσα. Μάλιστα πριν από μερικές ώρες η παρουσιάστρια δημοσίευσε και ολόσωμες φωτογραφίες της προσπαθώντας να κρύψει την κοιλίτσα της που έχει φουσκώσει πολύ.

Η κοινή φωτογραφία Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλος

Βασίλης Σταθοκωστόπουλος Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέτειος

Πότε θα παντρευτούν

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες η γνωστή παρουσιάστρια μπορεί να μην έχει βγει να διαψεύσει τίποτα, βέβαια είναι στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της κάτι που είναι αφύσικο να κρύψει (τρανό παράδειγμα οι φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα).

Έτσι, μετά την είδηση της εγκυμοσύνης το ζευγάρι αποφάσισε πως είχε έρθει η ώρα να αλλάξουν και σπίτι μιας και η οικογένειά τους θα μεγαλώσει. Βέβαια, κάτι άλλο που μένει είναι ο πολυπόθητος γάμος του ζευγαριού. Η "έκπληξη" της εγκυμοσύνης άλλαξε τα σχέδια τους καθώς ήθελαν ο γάμος τους να γίνει σε ένα νησί μαζί με τις οικογένειές τους και λίγους καλούς φίλους.

Προκειμένου όμως το παιδί τους για να πάρει με το νόμο αυτόματα το όνομα του πατέρα όταν γεννηθεί, πρέπει οι δυο τους να είναι παντρεμένοι. Με αυτόν τον τρόπο θα πραγματοποιηθεί ένας πολιτικός γάμος λίγο πριν φύγει το 2022 στο δημαρχείο της Γλυφάδας, τον τόπο κατοικίας τους σύμφωνα με το ένθετο «Secret».

Βασίλης Σταθοκωστόπουλος - Κωνσταντίνα Σπυροπούλου