«Ένα κομμάτι μου έφυγε...» - Γνωστός τραγουδιστής συγκινεί για τον θάνατο του Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Σπαρακτικά τα λόγια του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ένα κομμάτι μου έφυγε...» - Γνωστός τραγουδιστής συγκινεί για τον θάνατο του Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση θανάτου του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 21/8 , 6 μήνες μετά την τελευταία και πλήρως εξομολογητική συνέντευξη, που είχε παραχωρήσει ο τραγουδιστής.

Δεν είναι λίγοι όσοι έσπευσαν να γράψουν το τελευταίο του αντίο μέσα από τα social media ή έκαναν τηλεοπτικές δηλώσεις για τον χαμό του. Ανάμεσα στους πολλούς και ο Λάκης Τζορντανέλλι, ο οποίος μίλησε τη Δευτέρα 22/8 στο Open με πολύ συγκινητικά για την ψυχή και την προσωπικότητα του αδερφού του, όπως τον αποκάλεσε.

Τα συγκινητικά λόγια του Λάκη Τζορντανέλλι για τον θάνατο του Ρόμπερτ Ουίλιαμς

«Ο Δάκης πήρε τον Ρόμπερτ πολύ γρήγορα κοντά του. Τα έχω χαμένα πια! Τι να πω; Πίστευε στην οικογένεια, πάντα είχε ένα καλό λόγο να πει για τα παιδιά του. Ήταν ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, σεμνός πάρα πολύ, με τα μάτια κάτω. Έφυγε ένα αδελφός. Ένα κομμάτι από πάνω μου έφυγε», είπε.

«Όλη η Ελλάδα θα τον θυμάται. Τον αγαπούσε πολύ ο κόσμος».

To αντίο της Σοφίας Βόσσου στον Ρόμπερτ

Το πρωί της Κυριακής 21/8 έγινε γνωστή η είδηση πως ο πατέρας της Ιλένια Ουίλιαμς, Ρόμπερτ, έφυγε από τη ζωή και άφησε πίσω του θλίψη και θρήνο για την οικογένειά του, τους φίλους και τους συνεργάτες του. Πλήθος κόσμου έσπευσε να στείλει τα συλλυπητήριά του και να εκφράσει μερικά λόγια για τον καλλιτέχνη, ανάμεσα στους οποίους είναι και η Σοφία Βόσσου.

Η τραγουδίστρια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μίλησε για το λύπη που βιώνει ύστερα από αυτό το γεγονός και ευχαρίστησε τον αδικοχαμένο για όσα έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια με το ταλέντο και την καλοσύνη του.

«Δυστυχώς δεν ξημερώσαμε καλά...Ο Ρόμπερτ μας ταξίδεψε... Ευγενική μου ψυχή στο καλό. Σ' ευχαριστούμε», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Σοφία Βόσσου