Πέθανε ο θρυλικός "Mad Max", Βίνσεντ Γκιλ

Σε ηλικία 83 ετών

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πέθανε ο θρυλικός

Ύστερα από τον θάνατο του Ρόμπερτ Ουίλιαμς που σόκαρε την ελληνική κοινωνία, έγινε γνωστό πως ο Αυστραλός ηθοποιός Βίνσεντ Γκιλ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών. Πρόκειται για τον ηθοποιό που ενσάρκωσε τον ρόλο του Crawford Montizano γνωστός και ως Nightrider στην ταινία Mad Max του 1979.

Ήταν επίσης γνωστός για τον ρόλο του dr Death στην εμβληματική ταινία Stone του 1974, ενώ εμφανίστηκε και σε πολλές αυστραλιανές τηλεοπτικές εκπομπές, όπως οι Neighbours, A Country Practice και το Prisoner.

Ο φίλος του και συμπρωταγωνιστής του στη συγκεκριμένη ταινία, Πολ Τζόνστοουν (Cundalini) μοιράστηκε τη θλιβερή είδηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook την Κυριακή 21/8, δημοσιεύοντας στο διαδίκτυο μια πρόσφατη φωτογραφία των δύο ανδρών να ποζάρουν χέρι-χέρι.

Η ανακοίνωση για τον θάνατο του Βίνσεντ Γκιλ

«Δυστυχώς, είναι αλήθεια... Ο Βινς Γκιλ μας άφησε. Ήταν πολύ αδύναμος εδώ και αρκετό καιρό και ευσπλαχνικά δεν χρειάζεται πλέον να τον περιορίζει η θνητή μορφή του», έγραψε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Η υγεία του δεν ήταν ιδανική και τις πρώτες μέρες κάποιοι από εμάς ανησυχούσαν για την ικανότητά του να ανταπεξέλθει στις μεγάλες απαιτητικές μέρες των συνεδριάσεων και των κοινωνικών συναναστροφών και των ταξιδιών. Δεν χρειαζόταν να ανησυχούμε.

Ο Βινς ήταν υπέροχος, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων κάθε φορά, τροφοδοτούσε την ενέργεια των υπέροχων Ιάπωνων θαυμαστών, και όλες τις φορές που του έριχνα μια ματιά καθώς ανησυχούσα για την ικανότητά του να συνεχίσει, έδειχνε ότι είχε πολύ περισσότερη αντοχή από πολλούς, πολύ νεότερους άντρες. Να ξεκουραστείς φίλε μου, θα σε θυμόμαστε όταν κοιτάζουμε τον νυχτερινό ουρανό.