Χαζομπαμπάς ο Στέλιος Μανουσάκης - Η τρυφερή στιγμή που απαθανάτισε η Μαρία Ηλιάκη με την κόρη τους

Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαζομπαμπάς ο Στέλιος Μανουσάκης - Η τρυφερή στιγμή που απαθανάτισε η Μαρία Ηλιάκη με την κόρη τους

Πριν από λίγες ημέρες είδαμε την Μαρία Ηλιάκη να είναι "στα μέλια" με τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη, σε ρομαντικό δείπνο δίπλα στο λιμάνι. Οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και ο καρπός της αγάπης τους, η μικρή τους κόρη, κάθε φορά που την κοιτούν, τους "δένει" όλο πιο πολύ.

Προσπαθούν να κάνουν όσα περισσότερα πράγματα μπορούν μαζί, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που οι επαγγελματικές υποχρεώσεις έχουν σταματήσει, μαθαίνοντας την διάφορα πράγματα και ο καλύτερος τρόπος για να συμβεί αυτό είναι το διάβασμα.

Το τρυφερό στιγμιότυπο της Μαρίας Ηλιάκη και του Στέλιου Μανουσάκη με την κόρη τους

Έτσι, η παρουσιάστρια απαθανάτισε τον καλό της την ώρα που διάβαζε ένα παιδικό βιβλίο στο κοριτσάκι τους και το δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκαλώντας πλήθος θετικών αντιδράσεων και σχολίων από το κοινό της.

Μαρία Ηλιάκη - Στέλιος Μανουσάκης

Ατύχημα για την παρουσιάστρια - «Τέσσερα ράμματα»

Η Μαρία Ηλιάκη είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει όταν μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της (δείτε εδώ τί ερώτηση είχε κάνει στους followers της).

Αυτή τη φορά ωστόσο η ίδια αποκάλυψε ένα δυσάρεστο γεγονός καθώς είχε ένα ατύχημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί να κάνει τέσσερα ράμματα. Μεταξύ άλλων, δημοσίευσε ένα βίντετο στο οποίο δείχνει το χέρι της που είναι δεμένο και αποκάλυψε ότι κατά λάθος έσπασε ένα πιάτο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Καλημέρα, χρόνια πολλά σε όλους, σας ευχαριστώ για τις ευχές. Ήταν μια υπέροχη παραμονή Δεκαπενταύγουστου. Τέσσερα ράμματα. Κάπως έτσι πέρασα χθες το βράδυ. Τέσσερα ράμματα στο δαχτυλάκι.

Θα μπορούσε να ήταν τένοντας, οπότε λέω δόξα τω Θεώ και κάνω τον σταυρό μου. Βοήθησε η Παναγία γι’ άλλη μια φορά. Παρόλα αυτά, τέσσερα ωραία ραμματάκια. Έσπασε ένα πιάτο στο χέρι μου, δεν κατάλαβα πως. Έκανα αντιτετανικό ορό. Πολύ ωραία εμπειρία κι αυτή, στον ποπό τον κάνει, δεν το ήξερα.

Αυτά! Τώρα πρέπει να κάνω μπάνιο στη θάλασσα και να κρατάω ψηλά το χέρι και στο μπάνιο έβαλα μια σακούλα και το έδεσα, δεν πέρασε νερό. Καλή εβδομάδα να έχουμε, που θα την έχουμε».