«Ήταν θέμα επιλογών...» - "Απασφάλισε" η Μαρίνα Ασλάνογλου για τα 14 χρόνια απουσίας της από την τηλεόραση

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ήταν θέμα επιλογών...» -

Η Μαρίνα Ασλάνογλου είναι μία από τις γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ που εκφράζουν δημόσια τις απόψεις τους όταν πρόκειται για σοβαρά θέματα που ταλανίζουν την κοινωνία μας. Παρόλα αυτά, έχει πολλά χρόνια να εμφανιστεί στην τηλεόραση σε κάποιο πρότζεκτ και μέσα από την συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Τύπος Tv εξήγησε γιατί.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε πως ήταν αφοσιωμένη στο θέατρο και ήθελε να υπάρχει μία ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και στην προσωπική της ζωή, ωστόσο φέτος θα την δούμε ξανά στη σειρά που πρωταγωνιστεί ο Σπύρος Παπαδόπουλος και μίλησε αναλυτικά γι' αυτό το βήμα της.

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Ασλάνογλου για την απουσία της από την τηλεόραση

Γιατί απείχες τόσα χρόνια από την Tv;

14 στον αριθμό να πω σε αυτό το σημείο.! Είχα κάνει, βέβαια, το «Durrells», την αγγλική σειρά. Στην Ελλάδα είναι πολλά τα χρόνια που απείχα. Δεν είναι ότι δεν ήθελα, ήμουν αφοσιωμένη στο θέατρο. Πιστεύω ότι δεν γίνονται όλα παράλληλα. Θα είσαι κουρασμένος και κάπου δεν θα αποδώσεις. Δεν θέλω να το κάνω αυτό.

Προτιμώ να είμαι σε ένα πράγμα αφοσιωμένη. Υπάρχει και προσωπική ζωή. Δεν θέλω να αγχώνομαι, θέλω ό,τι κάνω να το κάνω ολοκληρωτικά και σωστά. Θέλω να είμαι ήρεμη, να μη σκέφτομαι το μετά. Αγαπώ τη δουλειά μου και δεν θέλω να με αγχώνει, είμαι τυχερή που κάτι που αγαπώ το κάνω κι επάγγελμα. Σε αυτό θέλω να είμαι με καθαρό μυαλό και να απολαμβάνω την κάθε στιγμή.

Ποια ήταν τα στοιχεία που σε έκαναν να αλλάξεις απόφαση;

Το ότι η σειρά είναι στην ΕΡΤ, το ότι με πήρε τηλέφωνο ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Εκτιμώ πολύ τον σκηνοθέτη μας, τον Αλέξανδρο Πανταζούδη, αλλά και τον συγγραφέα – σεναριογράφο, τον Γιάννη Σκαραγκά, που είναι πολυβραβευμένος. Ήταν όλα μια εξαιρετική συγκυρία. Για εμένα παίζει ρόλο η συνεργασία, οι άνθρωποι. Αν δεν έχεις καλούς συντελεστές να θέλεις να πας να δουλέψεις, τι να το κάνεις…

Μαρίνα Ασλάνογλου

Προτάσεις γίνονταν όλα αυτά τα χρόνια;

Υπήρχαν πολλές και δελεαστικές προτάσεις. Ήταν θέμα επιλογών, είχα αφοσιωθεί στο θέατρο, το αγαπώ, είναι ένα μέρος που είμαι απελευθερωμένη. ήθελα να έχω μια καλή διαδρομή στο θέατρο, να κάνω επιλογές, να γνωρίσω σκηνοθέτες. Ήθελα να κάνω την προσωπική μου προσπάθεια.

Έβλεπες, ωστόσο, τηλεόραση; Ήξερες τι συμβαίνει;

Ηθοποιός είμαι, εννοείται ενημερώνομαι για το τι γίνεται στο χώρο μου. Τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει πολύ το επίπεδο.

«Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν...»

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 1/7 η Μαρίνα Ασλάνογλου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην πιο δύσκολη περίοδο της προσωπικής της ζωής, δηλαδή τις εξωσωματικές.

«Όλοι οι άνθρωποι περνάμε τα σκοτεινά μας διαστήματα, αλλά το πως το μεταβολίζεις αυτό και το βγάζεις από πάνω σου και το διαχειρίζεσαι είναι στον χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου. Δεν σημαίνει ότι δεν έχω περάσει δύσκολα, δεν έχω στεναχωρηθεί, δεν έχω αγχωθεί. Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν η περίοδος με τις εξωσωματικές. Σχεδόν ένα χρόνο κράτησε αυτό γιατί τις έκανα απανωτά, δηλαδή κάθε τρεις μήνες έκανα και μια εξωσωματική.

Είχε μπει ο οργανισμός μου σε αυτό το mood, το να είμαι έτοιμη στο να το κάνω και να το παλέψω. Δεν ήθελα να αφήσω περιθώριο ούτε εππγελματικά ούτε να περνάει ο χρόνος. Είπα πως θα αφοσιωθώ σε αυτό γιατί είμαι ένας άνθρωπος που ακολουθεί projects.

Δούλευα, μέχρι και πέντε μηνών έπαιζα στο θέατρο. Βέβαια καλό είναι να υπάρχει μια ηρεμία γιατί όλοι σου λένε να μην αγχώνεσαι. Δεν γίνεται όμως να μην αγχωθείς, θα αγχωθείς, αλλά παρόλα αυτά σου εξηγεί ο γιατρός πως δεν είναι ασθένεια η εγκυμοσύνη και ότι έκανες πριν θα κάνεις τα ίδια και τώρα αλλά με μια μικρή προσοχή γιατί δεν ξέρεις πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Και στεναχωρήθηκα και αγχώθηκα αλλά δεν τα έβαλα ποτέ κάτω» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Ασλάνογλου.