Σήκωσε κύματα με το μαύρο θηριώδες jet ski του - Όλη η παραλία της Μυκόνου χάζευε τον Κοκλώνη με τη Δεβετζή

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σήκωσε κύματα με το μαύρο θηριώδες jet ski του - Όλη η παραλία της Μυκόνου χάζευε τον Κοκλώνη με τη Δεβετζή

Αγαπημένη συνήθεια φαίνεται να είναι τα θαλάσσια σπορ και πιο συγκεκριμένα το Jet ski για τον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος έχει βγάλει το μισό και παραπάνω καλοκαίρι του στη Μύκονο παρέα με φίλους και πολύ γνωστούς celebrities.

Αρχικά τον είχαμε δει να πείθει την Κατερίνα Καινούργιου και να ανεβαίνει στο jet, η οποία όχι μόνο απαθανάτισε τη στιγμή, αλλά ζήτησε από τον παραγωγό να ακούνε παράλληλα Ρέμο, με εκείνη να τραγουδάει και να το ζει στα άκρα.

Αυτή τη φορά, την Κυριακή 21/8 ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε τον Νίκο σε μία από τις παραλίες του νησιού των ανέμων με ένα μαύρο, πολύ μεγάλο jet, αλλά αυτή τη φορά είχε πίσω του την εξίσου πολύ καλή του φίλη Πηγή Δεβετζή.

Οι βόλτες του Κοκλώνη και της Δεβετζή με Jet Ski στη Μύκονο

Νίκος Κοκλώνης - Δεβετζή

Κατάφερε και την Καινούργιου να κάνει βόλτες μαζί του

Η Κατερίνα Καινούργιου ζει ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με τον αγαπημένο της φίλο, Νίκο Κοκλώνη, καθώς, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε κάποια βίντεο την ώρα που ήταν πάνω σε ένα jet ski μαζί του.

Αργότερα, όμως, η ίδια προχώρησε σε μία ακόμη ανάρτηση με φωτογραφίες τους από εκείνη τη στιγμή, αποκαλύπτωντας πως ήταν η πρώτη φορά που ανέβαινε σε ένα τέτοιο "όχημα" και θέλησε να δείξει πως ο μοναδικός άνθρωπος που θα εμπιστευόταν για κάτι τέτοιο είναι ο διάσημος παραγωγός.

«Πρώτη φορά …στο jet ski (έφτασα 37 για να με πείσουν …). Όμως ήμουν …μαζί σου @nkoklonis. Σε ευχαριστώ φίλε μου που με αγαπάς με όλο σου το είναι…Όταν όλοι απελπίζονται από την γκρίνια μου και κουράζονται από τις ανασφάλειές μου, εσύ στέκεσαι σα βράχος στο πλάι μου… Σ' αγαπάω αληθινά …μαζί σε όλα …», έγραψε η παρουσιάστρια στο προφίλ της.

Κατερίνα Καινούργιου - Νίκος Κοκλώνης