Καμία σχέση με τον Τόλη του Σασμού - Με κοντή βερμούδα και ψηλές κάλτσες ο Μπίρκος σε βραδινή του έξοδο

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Καμία σχέση με τον Τόλη του Σασμού - Με κοντή βερμούδα και ψηλές κάλτσες ο Μπίρκος σε βραδινή του έξοδο

Ο αγαπημένος Τόλης από την πολύ επιτυχημένη σειρά ''Σασμός'', η οποία επιστρέφει πολύ δυναμικά με νέα επεισόδια, έκανε την Κυριακή 21/8 μια δημόσια εμφάνιση στο θέατρο της Επιδαύρου μαζί με τον Γιώργο Κοψιδά.

Οι δύο καλοί φίλοι πόζαραν χαμογελαστοί στον φακό του Youweekly.gr, με την παρουσία του Θάνου Μπίρκου να τραβάει τα βλέμματα, μιας και δεν μας έχει συνηθίσει σε πολλές εξόδους. Αξίζει να σημειωθεί εδώ, πως ήταν γλυκύτατος και πως η ενδυματολογική του επιλογή δε θύμιζε σε τίποτα στον ρόλο, που υποδύεται στο σίριαλ.

Η εμφάνιση του Θάνου Μπίρκου στην Επίδαυρο

Μπίρκος - Κοψιδάς

Οι σκηνές του Σασμού που έκαναν τον Μπίρκο να κλάψει

Ο ''Σασμός'' αποτελεί πολύ αγαπημένη σειρά του κοινού με την τηλεθέαση να πιάνει πολύ υψηλά νούμερα κάθε βράδυ. Ανάμεσα στους ηθοποιούς, που βλέπουμε στο σίριαλ ξεχωρίζει και ο Θάνος Μπίρκος, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης στο The 2night show.

Ο ηθοποιός κάνοντας το ρόλο του φυλακισμένου ενώ αρχικά μίλησε για το πώς αισθάνθηκε στην ιδέα του σκληρού ρόλου στη συνέχεια τόνισε πως είναι ενθουσιασμένος με αυτόν. Όσο για τις μελλοντικές εξελίξεις δε μπόρεσε να πει πολλά, ωστόσο τόνισε πως θα είναι δραματικές οι εξελίξεις, αφού εκτός από αυτά που θα συμβούν στον Γεράσιμο, το σενάριο του προκάλεσε πολύ κλάμα.

«Εγώ ακόμα γυρίζω την πρώτη σεζόν. Για τη συνέχεια δεν το γνωρίζω ακόμα. Ξέρω σίγουρα ότι είναι τόσο ραγδαίες οι εξελίξεις. Αυτό που γύριζα σήμερα, παρέλαβα το σενάριο στις 23:00 το βράδυ και έκλαιγα σαν μικρό παιδί για μία ώρα. Είχα δακρύσει και δεν μπορούσα, με αναφιλητά, για όλες τις ιστορίες και όχι μόνο για τη δικιά μου».