«Η αποτέφρωσή του...» - "Ραγίζει" καρδιές η ανάρτηση της Ιλένια Ουίλιαμς για τη κηδεία του πατέρα της, Ρόμπερτ

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Η αποτέφρωσή του...» -

Τεράστια θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Ρόμπερτ Ουίλιαμας ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 73 ετών. Όπως έκανε γνωστό το πρωί της Δευτέρας 22/8 η Μπέσσυ Αργυράκη, η κηδεία του καλλιτέχνη θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 23 Αυγούστου στον Αγγλικανικό Ναό του Αγίου Παύλου, στην Φιλελλήνων.

Από την άλλη, η Ιλένια Ουίλιαμς μέσα από τον προσπωικό της λογαριασμό στο instagram προχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας (22/8) σε μια ανακοίνωση για την κηδεία του αγαπημένου της πατέρα.

Η ανακοίνωση της Ιλένια Ουίλιαμς για την κηδεία του πατέρα της, Ρόμπερτ

«Η οικογένειά μου και εγώ σας ευχαριστούμε πολύ για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης και το ενδιαφέρον σας για την οικογένειά μας. Η επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα για να ενισχυθεί η Κιβωτός του Κόσμου».

Η ανάρτηση της Ιλένιας Ουίλιαμς

Ποιος ήταν ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς γεννήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου 1949 ήταν Έλληνας τραγουδιστής. Το 1977 συμμετείχε στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision

Από τις αρχές της δεκαετίας του 1970 ήταν κιθαρίστας και τραγουδιστής της ροκ μπάντας Poll. Από το 1974 ήταν επίσης ενεργός τραγουδιστής ποπ και ροκ. Εκπροσώπησε την Ελλάδα με τρεις άλλους τραγουδιστές στον διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον 1977 και έφτασε με το τραγούδι Μάθημα Σολφέζ στην πέμπτη θέση.

Το πρώτο του άλμπουμ κυκλοφόρησε το 1974 με τίτλο "Robert Williams". To 1976 σημείωσε μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι «Μίλα μου» από το άλμπουμ «Εσύ κι εγώ».

Το 1991 συνέβαλε σημαντικά στην τηλεοπτική σειρά «Η Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου, για την οποία έγραψε τη μουσική και τους στίχους για πολλά τραγούδια, με σημαντικότερο το τραγούδι έναρξης με τίτλο «Μες στην προσευχή μου». Το άλμπουμ «Η Λάμψη» κυκλοφόρησε το 1992.