Aνέστης Βλάχος: Συγκινεί ο εγγονός του ηθοποιού με το μήνυμά του ένα χρόνο μετά το θάνατό του

Δημοσίευσε και μερικά από τα μηνύματα που έλαβε για το παππού του

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Aνέστης Βλάχος: Συγκινεί ο εγγονός του ηθοποιού με το μήνυμά του ένα χρόνο μετά το θάνατό του

Ένας χρόνος συμπληρώνεται αύριο Τρίτη 23/8 από τότε που ο αείμνηστος ηθοποιός Ανέστης Βλάχος άφησε την τελευταία του πνοή, αφήνοντας πίσω μεγάλη καλλιτεχνική παρακαταθήκη, αλλά και πόνο στους οικείους του. Ο εγγονός του και συνονόματος Ανέστης έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στο προφίλ του στο facebook μιλώντας για την ποιότητα και το ήθος του παππού του ενώ δημοσίευσε και μηνύματα που έλαβε μετά το θάνατό του.

Δυστυχώς το θάνατο του ηθοποιού επισκίασαν και κάποια κληρονομικά θέματα, καθώς ο γιος του δεν αποδέχεται την διαθήκη και έχει διαμηνύσει πως θα εξεταστεί κάθε ενδεχόμενο καθώς ο πατέρας του έπασχε από άνοια. Μάλιστα ο ίδιος αναφέρει ότι η διαθήκη στην οποία συμπεριλαμβάνονται η χήρα του αλλά και η κόρη της είναι πλαστή καθώς διαφέρει ο γραφικός χαρακτήρας.

Η μακροσκελής ανάρτηση του εγγονού του Ανέστη Βλάχου

«Την Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022, συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ημέρα που ο Ανέστης Βλάχος έφυγε απ’ αυτή τη ζωή για την όντως ζωή. Σκεφτόμουν όλες αυτές τις ημέρες, πως θα μπορούσα να σκιαγραφήσω το προφίλ αυτού του ανθρώπου, βγαίνοντας από το στενό πλαίσιο της συγγενικής σχέσης.

Ήρθε στο νου μου τότε η πληθώρα συγκινητικών μηνυμάτων, που είτε είχαν αποδέκτη εμένα, είτε κάποιο άλλο πρόσωπο της οικογενείας μας, είτε αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο εις μνήμη του. Έτσι, με σεβασμό πάντοτε στην ιδιωτικότητά τους, προτίμησα ν’ αφήσω τους συντάκτες τους να μιλήσουν εκείνοι για το πρόσωπό του και για το πώς βίωσαν εκείνοι την επαφή μαζί του. Πάρα πολλά τα μηνύματα, πάμπολλες οι αναφορές. Δεν ήταν δυνατόν να συγκεντρωθούν και να δημοσιευτούν όλα, αν και θα το ήθελα κάποια στιγμή να γίνει».

Διαβάστε το υπόλοιπο κείμενο στον παρακάτω σύνδεσμό:

Βαρύτατες κατηγορίες - Ο γιος του μηνύει την χήρα του πατέρα του και την θετή αδερφή του

Συνεχίζεται το "θρίλερ" σχετικά με την περιουσία του ηθοποιού Ανέστη Βλάχου, που έφυγε από τη ζωή τον Αυγουστο, καθώς η οικογένεια του έχει χωριστεί "στα δύο" και στην μία μεριά είναι ο γιος του Ηρακλής Βλάχος, και στην άλλη η δεύτερη σύζυγος του αλλά και η κόρη που απέκτησαν μαζί. Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα το πρωί της Πέμπτης 19/5 ο γιος του προχώρησε σε μήνυση προς τα πρόσωπά τους με βαριές κατηγορίες.

Πιο συγκεκριμένα, ο γιος του δεν πιστεύει πως αυτή είναι η κρίση του πατέρα του και πως θα τον άφηνε εκτός διαθήκης, ενώ είναι σχεδόν σίγουρος πως δεν έχει γραφεί από εκείνον η διαθήκη που παρουσιάζουν ως δική του. Η μήνυση αξίζει να σημειωθεί πως είναι για πλαστογραφία, απάτη και ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.