Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για την Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη - Τι συνέβη;

Αυτό πρόκειται να είναι το νέο τους επαγγελματικό βήμα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για την Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη - Τι συνέβη;

Η "μάχη" της φετινής τηλεοπτικής σεζόν πρόκειται να είναι μεγάλη προκειμένου τα προγράμματα των σταθμών να φέρουν τα επιθυμητά νούμερα τηλεθέασης. Μάλιστα, είδαμε πολλά πρόσωπα τα οποία αποφάσισαν να κάνουν φέτος το επόμενο επαγγελματικό βήμα μιας και άλλαξαν τηλεοπτική στέγη.

Από την άλλη, όπως φαίνεται νέα πρόσωπα πρόκειται να μπουν στο δυναμικό του MEGA. Συγκεκριμένα, το τελευταίο διάστημα ολοένα και περισσότερο "φούντωναν" οι φήμες που ήθελαν την Ιωάννα Μαλέσκου να παρουσιάζει την δική της εκπομπή, βέβαια κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Το νέο επαγγελματικό βήμα για την Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες, θέλουν την Μαρία Κορινθίου και το Γιάννη Αϊβάζη να παρουσιάζουν μεσημεριανή εκπομπή το Σαββάτοκύριακο απέναντι από την Ναταλία Γερμανού όπου είναι στον ALPHA. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι ούτε από τον σταθμό ούτε επίσης και από το ζευγάρι.

Αποκλειστική φωτογραφία της Κορινθίου με τον Αϊβάζη

«Ήμουν αγριεμένη, αισθανόμουν θυμό...» - Αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Αϊβάζη

Η Μαρία Κορινθίου έκανε δηλώσεις την Τετάρτη 30/3 στο Ποιος είναι πρωινιάτικα και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε για τις διακυμάνσεις της ψυχολογίας της αλλά και για τη σχέση της με τον Γιάννη Αϊβάζη. Η ηθοποιός έκανε γνωστό κάτι το οποίο δεν είχε ξανά αναφέρει, πως το καλοκαίρι του 21' η διάθεση της για άγνωστους λόγους ήταν πεσμένη.

Ο άντρας της είναι αποδεδειγμένα στο πλάι της και έτσι έγινε και την περίοδο αυτή, παρ΄ όλα αυτά αποκάλυψε πως συχνά χειρίζονται τις καταστάσεις με διαφορετικό τρόπο. Τα καυγαδάκια λοιπόν δε λείπουν μεταξύ τους, η Μαρία όμως είναι πάντα η ψύχραιμη της σχέσης τους.

«Το καλοκαίρι ήμουν λίγο αγριεμένη. Δεν ήταν κάτι συγκεκριμένο, ήμουν αγριεμένη. Δεν αισθανόμουν καλά, αισθανόμουν θυμό… Πλέον μπήκα στη διαδικασία να το χαλιναγωγήσω, να το ισορροπήσω. Για την ψυχούλα μου πιο πολύ. Με ότι τρέφουμε την ψυχή μας, αυτό βγαίνει και προς τα έξω. Δεν είναι μόνο τα κιλά ή οτιδήποτε. Είναι και αυτό που αισθανόμαστε…

Ό,τι κουβαλάμε και ότι είμαστε προέρχεται από την παιδική μας ηλικία. Όλοι μας. Ό,τι κλειδώνουμε είναι συγκεκριμένες πεποιθήσεις που έχουμε από την παιδική μας ηλικία… Ήμουν πολύ σκληρή με τον εαυτό μου» είπε η Μαρία Κορινθίου και συνέχισε,

«Είμαι υπερβολικά ήρεμη σε σημείο που ο Γιάννης τρομάζει. Τις προάλλες πάλι ψιλοτσακωνόμασταν – για χαζομάρες πάντα – ο Γιάννης είχε λίγο εκνευριστεί, εγώ ξέρω ότι με τα λόγια μου ήμουν λίγο… Ήρεμη ήμουν αλλά αυτά που έλεγα ήταν αιχμηρά. Και ξαφνικά του λέω, “Γιατί φωνάζεις; Ηρέμησε”. Του φαίνεται λίγο περίεργο. Προσπαθεί να το διαχειριστεί και αυτός. Νομίζω όμως ότι παρότι του φαίνεται λίγο περίεργο, τον ηρεμώ».