Δεν την ''ακουμπάει'' ο χρόνος - Η Σολωμού ποζάρει άβαφη στο ίδιο μέρος, με ίδια μαλλιά 30 χρόνια μετά

Με τις παιδικές της φίλες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δεν την ''ακουμπάει'' ο χρόνος - Η Σολωμού ποζάρει άβαφη στο ίδιο μέρος, με ίδια μαλλιά 30 χρόνια μετά

Η Μαρία Σολωμού πάντα θα κάνει την έκπληξη, καθώς είναι πολύ ενεργή στα social media και από εκεί προτιμάει να εκφράζεται και να δημοσιεύει ακόμα και πιο ιδιαίτερες στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά δεν είναι ότι πόζαρε στον φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ αλλά το ότι τόλμησε να βγάλει μια ίδια φωτογραφία με διαφορά 30 χρόνων μαζί με τις παιδικές της φίλες. Έχουμε διαπιστώσει ότι κρατιέται στα κιλά της και υιοθετεί πολύ νεανικό στυλ, αλλά το γεγονός ότι το πέρασμα του χρόνου της φέρεται τόσο όμορφα είναι εντυπωσιακό.

Η Μαρία Σολωμού ποζάρει με τις φίλες της 30 χρόνια μετά

«Το βαριόμασταν το Λουτράκι, αλλά ήταν Πάσχα κι εμείς 16 οπότε δε μας ρώταγαν……Παρόλα αυτά πάντα περνάγαμε καλά τελικά ….. στο μπαλκόνι της Ζιζής Κυριακή του Πάσχα με τους μπαμπάδες να ψήνουν και τις μαμάδες να μας παρακαλούν να βγάλουμε μια αναμνηστική φωτογραφία …

30 χρόνια μετά …εκεί εμείς!!! Με κάτι δεκαεξάχρονα δικά μας πια, να προσπαθούμε να θυμηθούμε εκείνη την παλιά την πόζα…..Δεν την πετύχαμε ακριβώς αλλά δεν πειράζει….. you get the picture!!!!!!!».

Σολωμού - 30 χρόνια πριν
Σολωμού - Σήμερα

Το μυστικό της Μαρίας για μια μέση ''δαχτυλίδι''

Η Μαρία Σολωμού διαθέτει αδιαμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα κορμιά της ελληνικής showbiz, αποδεικνύοντας πως όποιος θέλει να διατηρήσει το σώμα του μπορεί να το κάνει όσα χρόνια και αν περάσουν. Η ίδια βέβαια βάζει κάτω πολλές εικοσάρες και μας έχει χαρίσει απίστευτες εικόνες μέσω του Instagram. Αυτή τη φορά στη νέα της φωτογραφία με μαγιό μας αποκάλυψε και το μυστικό της για μέση ''δαχτυλίδι''.

Και μπορεί η ηθοποιός να αρνείται τις φήμες ότι είναι σε σχέση με τον Mente Fuerte, ωστόσο οι δυο τους φαίνεται να το έχουν ρίξει στην πλάκα. Τον έφερε μάλιστα και καλεσμένο στο podcast της, όπου ο ίδιος με περιπαικτική διάθεση την ρώταγε αν είναι ερωτευμένη μαζί του ενώ δεν παρέλειψε να της κάνει και το κοπλιμέντο της μετά τα σχόλια του δημοσιογράφου Παπανώτα για την ηλικία της.

Η ηθοποιός βρέθηκε στα Σύβωτα Θεσπρωτίας απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης με το μπικίνι της και χάρισε στους followers της απίθανα στιγμιότυπα. Επειδή κουράστηκε να ρουφιέται μέχρι να τραβήξει η φίλη της το ιδανικό κλικ, ανέβασε τελικά τη φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα: «Τελείωνε @marinatsikoukou και τραβά την φωτογραφία ,δεν μπορώ να ρουφιέμαι άλλο!!!!! Η μέση όμως….. δαχτυλίδι !!!!! Χαλάλι !!!!!!».

Η Σολωμού αποκάλυψε ότι το μυστικό για τέλεια μέση είναι το ρούφηγμα