Με πράσινο ψάθινο καπέλο και ροζ μαγιό πόζαρε η Ζέτα Μακρυπούλια- Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την ανάρτησή της

«Καλησπέρα από το τσαντιράκι μου!»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Με πράσινο ψάθινο καπέλο και ροζ μαγιό πόζαρε η Ζέτα Μακρυπούλια- Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την ανάρτησή της

Η Ζέτα Μακρυπούλια τον τελευταίο καιρό είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μιας και δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από τις καλοκαιρινές της διακοπές, ωστόσο η ίδια δεν έχει αποκαλύψει την τοποθεσία.

Αυτή τη φορά, η γνωστή παρουσιάστρια πόζαρε με φόντο την σκηνή της χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω έχει ένα άκρως αψεγάδιαστο δέρμα και ας είναι μόνο 44 ετών.

Μάλιστα, διαθέτει άπλετο χιούμορ κάτι το οποίο το έχουμε διαπιστώσει και από την εκπομπή που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1 μιας και θα συνεχίσει για έκτη συνεχόμενη χρονιά. Μεταξύ άλλων, στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλησπέρα από το τσαντιράκι μου!».

Η ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια

Η ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια

"Να φύγεις και εσύ..." - Η όλο νόημα ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια! Δεκάδες σχόλια από κάτω

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει αυτό το καιρό η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία συνεχώς μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media στιγμές από την παραλία.

Μάλιστα, σε όλες τις τελευταίες της αναρτήσεις στο instagram, η αγαπημένη παρουσιάστρια ποζάρει εντελώς άβαφη και ατημέλητη (ακόμα και topless), μιας και είναι στην θάλασσα, με την ίδια να είναι πιο όμορφη από ποτέ

Τις φωτογραφίες, δε, που δημοσίευσε πριν μερικές ώρες, θέλησε να τις συνοδέψει και με μια λεζάντα όλο νόημα, η οποία απέκτησε μέσα σε λίγα λεπτά χιλιάδες likes και σχόλια.

Οι νέες φωτογραφίες της Ζέτας Μακρυπούλια από την θάλασσα

«Είναι αυτή η ώρα που φεύγει ο ήλιος και πας να μαζέψεις να φύγεις κι εσυ, αλλά σηκώνεις το βλέμμα από την άλλη και έχει βγει το φεγγάρι. Και ξανά κάθεσαι !», έγραψε χαρακτηριστικά η Ζέτα Μακρυπούλια.

undefined

undefined