Κούκλοι και δυο μέτρα άντρες οι γιοι της Μπακοδήμου και του Αργυρόπουλου - Έτσι είναι η σημερινή τους εικόνα

Είχαν που να μοιάσουν

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κούκλοι και δυο μέτρα άντρες οι γιοι της Μπακοδήμου και του Αργυρόπουλου - Έτσι είναι η σημερινή τους εικόνα

Η Μαρία Μπακοδήμου τόσο στα επαγγελματικά της όσο και στα προσωπικά της είναι πολύ καλά. Να τονίσουμε πως την φετινή τηλεοπτική σεζόν πρόκειται να δούμε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ όπου θα έχει δική της εκπομπή σύμφωνα με την πρόσφατη ανακοίνωση του σταθμού.

Από την άλλη, η ίδια όπως έχει δηλώσει έχει τεράστια αδυναμία στους δυο γιους της όπου τους απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Δημήτρη Αργυρόπουλο. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω τόσο ο Νικήτας όσο και ο Άρης έχουν μεγαλώσει κατά πολύ καθώς έχουν γίνει ολόκληροι άντρες.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογγαριασμό στο instagram όπου είναι ιδιαίτερα ενεργή.

Η ανάρτηση της Μαρίας Μπακοδήμου με τους κούκλους γιους της

Οι γιοι της Μαρίας Μπακοδήμου

Άρης Αργυρόπουλος στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη: «Μικρός δεν καταλάβαινα ότι οι γονείς μου ήταν...»

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε για πρώτη φορά τηλεοπτική συνέντευξη ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου, Άρης. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος αναφέρθηκε για την αγαπημένη του οικογένεια ενώ από την άλλη δεν δίστασε να μιλήσει και για την εταιρεία ρούχων που έχει.

Ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά πως: «Έχω την δική μου εταιρεία ρούχων, όσο ήμουν στο στρατό, ένιωσα την ανάγκη να γίνω πιο δημιουργικός. Η σχέση μου με τα ρούχα ξεκίνησε από τα 10 μου, μου άρεσε ο τρόπος που ντυνόταν ο πατέρας μου. Πριν φτιάξω την εταιρεία μου ήταν ο φόβος της αποτυχίας και της απογοήτευσης.

Μου έλεγαν τι σχέση έχω εγώ με την μόδα, δεν με ενοχλούν σαν σχόλια, είναι απλά αυτό που μου αρέσει. «Με τον αδελφό μου τον Νικήτα έχουμε την καλύτερη σχέση, όπως και με τον αδελφό μου που απέκτησε στο δεύτερο γάμο ο πατέρας μου.

Όταν ήμουν μικρός δεν καταλάβαινα ότι οι γονείς μου ήταν διάσημοι, θα προτιμούσα η προσωπική μου ζωή να είναι προσωπική. Είμαι ένας κλειστός χαρακτήρας, αν έχω όμως κάποιο πρόβλημα θα το πω στους γονείς μου. Μικρός πήγαινα πολύ συχνά στις εκπομπές της μητέρας μου, κουρευόμουν, έπαιζα μπάλα με τους κάμεραμαν.

Η τηλεόραση μου αρέσει, αν ήταν κάποιο πρότζεκτ που θα μου ταίριαζε δεν θα έλεγα όχι. Μου έχουν γίνει προτάσεις ανεπίσημα για ριάλιτι, αλλά δεν θα πήγαινα», πρόσθεσε σχετικά με το ενδεχόμενο μίας τηλεοπτικής του εμφάνισης. Παίρνω μηνύματα φλερτ στα social media, αλλά μιλάω μόνο με τους ανθρώπους που γνωρίζω».

Οι δηλώσεις του Άρη Αργυρόπουλου